Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Man skulle kunna tro att jag är döende. All den här medicinen ska jag stoppa i mig i tio dagar nu. Jag har luftrörskatarr. Bronkit. Jag hostar en del. Jag har hostat länge så idag gick jag till en läkare i Nice. Sjukt mycket medicin har jag fått. Men hej! Jag har inga problem att hålla reda på saker så jag kan väl addera olika tider och antal gånger om dagen med allt det här också. Det är många som blir imponerade över att jag reser ensam med tre barn här. De har ju ingen aning om vad jag egentligen roddar utöver mina tre barn. Vanlig arbetsvecka i min mobil, ingen som märker att jag är på semester i min inkorg, en hushållsekonomi som klår de flesta hushåll, en hälsosam livsstil med en trivselvikt som kräver underhåll, en bronkit på det och inte glömma en menstruationsvecka som toppen på kakan. En man hade aldrig klarat mitt liv. En man hade sagt "stopp" vid sjukdomen. Eller mensen. Eller ett av barnen. Eller jobbet ha ha! Jag börjar bli feminists. Passar det mig att vara feminist? Farmor frågade mig idag hur jag tvättar tre barn. "Badar jag dem alla tre på kvällen?", undrade hon? Jag börjar faktiskt bli imponerad av mig själv. Speciellt det där med ekonomin. Att jag drar hela det här lasset själv. Värsta powerkvinnan är jag. Värsta. #powerwoman #feminist

You Might Also Like

 • Reductil
  2 november, 2017 at 20:07

  Har du ökad aptit och svårt gå ner i vikt? Finns äkta Reductil till erbjudande.
  [email protected]

 • kristina
  2 november, 2017 at 20:13

  Ja, Katrin, du ÄR bra. Håller med. Ha det mkt bra i fortsättningen.

 • gurra
  2 november, 2017 at 22:50

  Skämtar du eller? Prackade läkaren på dig allt det där så är du ju bara sjukt-haha-lurad! Men tror du skojar…

 • Heltidsarbetande 3-barnsmamma utan hjälp
  3 november, 2017 at 16:10

  Vadå drar det ekonomiska lasset själv? Bingo är väl synnerligen delaktig vad man kan se på nät och i poddar. Den nye pappan, vad han nu heter måste ju stå för en del. Kallar jag inte för att dra hela lasset själv.

 • Mia
  3 november, 2017 at 17:23

  Nix,du drar ju inte hela lasset själv! Två pappor finns ju också.Eller hur? Pappan till minstingen…var finns han? Särbo?