Okategoriserade

Tjejer. Åh åh åh åh tjejer. Vi måste höja våra röster för att höras!

Alltså på riktigt, har ni någonsin hört en man böla ut om att han känner sig hatad, utfryst, mobbad, illa behandlad för att han är man? Möjligtvis att det hänt Birro ett par gånger men han står på gränsen till att vara man. Varför håller kvinnor på så här? Varför ska de hela tiden sätta sig själva i den här tramsiga underlägespositionen, jag har så svårt att förstå det. Det är ju upp till var och en att bädda sin egen säng och det handlar knappast om konstruktionen på underlivet. Det kan väl inte vara så att den där köttsnabeln gör att man automatsikt blir mer älskad och får mindre problem med hat i sitt liv och på nätet. Jag tror i alla fall inte på det.

Däremot förstår jag att det är lättare för kvinnor att framställa sig själva som offer eftersom man som kvinna har ett lite mer avancerat pussel att lägga. Det är som i leksaksaffären, ”pussel 25 bitar” – för män. ”Pussel 250 bitar” – för kvinnor. Men kvinnor är skapade att klara av pussel med fler och mindre bitar så det känns logiskt att vi ska klara mer. Vi är helt enkelt lite bättre. Och därför tycker jag att det är ännu töntigare när vi ska beklaga oss och snyfta över att vi blir hatade. När det verkligen inte är så.

Nog om det. Jag kom på det för att jag läste i AB att Maria Sveland skriver att ”Alla kvinnor drabbas av männens hat”. Stämmer inte. Jag blir inte det så då är det inte alla.

En annan sak. Som jag tar mycket allvarligare på. Det är att jag har tappat min aptit. Jag känner mig som en person med anorexia. Jag tvingar ner mat och jag känner hur det växer i min mun. Helst av allt skulle jag inte vilja äta alls just nu. Jag inser att det är för att jag är stressad men jag måste ju äta. Nä nu vet jag! Jag ska skriva och fråga vår nya läkare på LCHFklubben.se och fråga. Har ni sett eller?! Vi har en ny oförskämt snygg och läcker läkare som tagit över rodret i klubben. Kul! Parisa heter hon och ni hittar henne här!
Katrins Snapshots

You Might Also Like

 • elin
  20 februari, 2013 at 14:00

  Katrin, du ser helt fantastisk ut! En verklig förebild för mig som är i sjunde månaden just nu och självklart kommer använda mig av LCHF efter bebisen kommer!

 • anonym
  20 februari, 2013 at 14:42

  Ja äter man inte så blir man smal. Inte lchf
  förtjänst.

 • sara
  20 februari, 2013 at 15:16

  Minskad aptit är ett tecken på att något är FEL. stress är farligt, och nu verkar du ha stressat alldeles för mycket med en sådan konsekvens.
  ett tips är att TRÄNA. då kommer aptiten och stressen minskar. ta inte på dig mer än vad du klarar av!

 • Maja
  20 februari, 2013 at 15:19

  Katrin, har du kollat uppdrag gransknings program om näthatet? tycker du verkligen inte att kvinnorna skall få säga eller göra någonting åt det efter att fått kommentarer som dessa: http://www.youtube.com/watch?v=k_pLmq8d7Mk jag bara undrar, är sjukt nyfiken.

 • Erik
  20 februari, 2013 at 15:42

  Aldrig kul med näthat, men när man talar om mäns näthat mot kvinnor, så borde man även tala om kvinnors näthat mot kvinnor & vice versa.

  När man läser ”hat” kommentarer riktat till dig på bloggen, så verkar majoriteten vara kvinnor!

 • Filippa
  20 februari, 2013 at 16:01

  Ok inte bra att inte äta eller att inte känna aptit. Men. Den effekt som det haft på din kropp är ju inget annat än positiv. Gorgeous!

 • Maria
  20 februari, 2013 at 16:50

  Du har säkert dålig aptit för att du stressar så, men det kan också vara ett tecken på depression, jag säger att det kan vara så men att det inte behöver vara så i ditt fall. Hoppas lite sportlov gör dig gott! :0)

 • Maria
  20 februari, 2013 at 16:58

  Först och främst så har du en fantastisk kropp!! Var bara tvungen att skriva det! 🙂
  Över till aptitslösheten, så beror det troligen som andra har skrivit här ovan, på stress. Du har ju sjukt mycket för dig, om dig och kring dig. Roliga och spännande saker förvisso, som utvecklar dig och allt det där. Japp! MEN, du påverkas mer än vad du tror och inser och din kropp behöver vila också. Den behöver tid till återhämtning. Att träna mellan varven mår den också bra av och då brukar aptiten öka. Om den inte gör det, så ät små mängder med högt kaloriinnehåll. Att trycka i sig större mängder man när man inte har någon aptit lönar sig sällan. Tvärtom så kan det få motsatt effekt.
  Hoppas att du mår bättre och får tillbaka aptiten snart! Var rädd om dig! Kram! Maria

 • anonym
  20 februari, 2013 at 17:20

  Så man skall sluta äta så blir man fantastisk! Tänk på att det är unga tjejer som läser denna bloggen. Ingen förebild precis!!!

 • Maria
  20 februari, 2013 at 17:23

  Först nu har jag läst det där om Paulo, mycket roligt skrivet 😀

  ”Förra veckan tog sig Paolo hela vägen från förorten (han sprang förmodligen) till min butik i Sturegallerian. Som en taggad liten pincher studsade han runt och ifrågasatte produkt efter produkt. ”Eh eh eh den här då skämtaru eller? Vad är det här?” sa han och pekade på allt möjligt”

  Har sagt det förut men säger det igen, på P3 ”Carpe Fucking Diem” så finns det återkommande parodier på både dig och Paolo. Väldigt roligt, särskilt duktig är han som härmar Paolo – skrattar jämt åt det! 😀

 • Malin
  20 februari, 2013 at 17:37

  Ja det är ju du som är mannen, Bingo är ju bögig och feminin.. mer kvinna än man, så att säga. Jag tycker synd om honom, eftersom det känns precis som han vill vara matcho, men det blir så fel. Fattar inte vad du ser i denna människa, trodde du hade mer smak Katrin. Annars gillar jag dig, läser din blogg varje dag.

 • Louise
  20 februari, 2013 at 18:07

  Håller med.

 • Elina
  20 februari, 2013 at 18:10

  Jättesnygg mage! Men armarna? Kan man inte få smala, snygga, feminina armar av LCHF? Är så osäker på om jag ska börja med LCHF nämligen, vill veta att det fungerar innan jag går och köper en massa produkter….

 • Sandra
  20 februari, 2013 at 18:51

  Hej ! Har hållt på med lchf nu i en månad och är verkligen skitduktig! Har inte fuskat en ända gång och mår rätt bra:) men känner samma som du, ingen aptit alls ….. Men känner att jag måste få i mig pgr att jag blir lite snurrig. Och stressad är jag inte… Går hemma med min son och lever lugnt på landet! Kram tack för en kanon blogg och bok!!!!

 • Lollo
  20 februari, 2013 at 18:54

  Ja, jag har hört många män böla ut om hur jobbigt det är att vara man, hur mycket skit de får ta i förhållande till kvinnor, att det alltid är de som blir anklagade för diverse brott och att kvinnor alltid kommer undan med samma beteende. Att feminister är manshatande ragator, och att det är omöjligt att få sin röst hörd som man i en kvinnodominerande miljö. Det kanske har med generationen att göra, jag är typ 15 år yngre än du, men jag får höra sådana här kommentarer säkert varje vecka. Och utan att jag själv har sagt någonting om kvinnors utsatthet först, utan det är män/ killar i min närhet som har dessa diskussioner med varandra, eller i allmänhet bara vill gnälla lite över hur samhället ser ut idag.

 • Johanna
  20 februari, 2013 at 19:15

  Okej… Jag har alltid sagt att jag gillar dig osv. Men det där med näthatet, det är ju inte direkt så att kvinnorna ”bölar ut” för minsta lilla.

  Att få urin, avföring och sperma i brevlådan, att få en iller kastad i ansiktet eller mordhot var och varannan dag – tycker du det är okej?

  Inte konstigt att männen inte BÖLAR UT FÖR DET ÄR JU MÄNNEN som i störst utsträckning skapar näthatet. Nu drar jag inte alla över en kant – kom ihåg det. Men vi tjejer vi ses som ett objekt, ett ting. Så är det och det kommer inte ändras (på ett bra tag) och att bli kallad ”feministfitta” – varför? För att man står för kvinnors rätt i samhället? Blir förbannad.

  Läs på, gör om – gör rätt.

 • Linda
  20 februari, 2013 at 19:15

  Är mensen försenad? Jag har inte heller nån aptit när jag är gravid;)

 • H.
  20 februari, 2013 at 19:25

  Samma här. Första symtomet var att aptiten försvann när jag var gravid.

 • anonym
  20 februari, 2013 at 19:45

  Kam heter det!!!

 • Moralfjant - ung & uppkäftig genushäxa
  20 februari, 2013 at 19:58

  Nej nej nej.

  Orkar inte ens förklara för vill en inte fatta så kommer en inte att fatta. Men trött på människor som inte kan höja blicken en aning och se utanför sin egen lilla bubbla. Folk som inte kan se den större bilden, som inte kan se förtryckande strukturer. Även när dom får det förklarat.

 • Johanna
  20 februari, 2013 at 20:02

  ?

 • anonym
  20 februari, 2013 at 20:43

  Det heter ”man skall inte dra alla över en kam” Ej kant! Blir så frustrerad!

 • Pågar
  20 februari, 2013 at 21:14

  Ja fettvalkar mellan låren har du ju och sladder-armar så fortsätt du låta bli att ät… Förmodligen bättre med svält än LCHF cancermat!

 • anna
  20 februari, 2013 at 22:12

  Man behöver inte en massa dyra produkter! Kör igång med ägg och bacon för tusan!

 • Louise
  20 februari, 2013 at 23:06

  Fan vad irriterande när folk slänger sig med talesätt de INTE BEHÄRSKAR!!!!

 • Emelie
  20 februari, 2013 at 23:09

  Snygging!!!

 • Johanna
  21 februari, 2013 at 10:28

  Kant!!!! Så håll käften nu om du inte har något bättre att komma med.

 • Nikolina
  21 februari, 2013 at 11:37

  Jävlar vilken kropp. Milf 🙂
  Inte alla som ser ut så där efter fått unge heller !
  You go girl.
  från http://www.ankpung.se 23 åring mamma med skyddad identitet

 • sara
  21 februari, 2013 at 12:05

  Har samma erfarenhet.

 • Jonas
  21 februari, 2013 at 13:26

  Det finns tydligen tjejer som är knullbara trots att de har kalvat. Tack för bilderna, hoppas fler brudar tar efter.

 • Jessica
  21 februari, 2013 at 14:06

  Jag håller också med!

 • Peter90
  21 februari, 2013 at 17:31

  Åh hjälp vilken puma! Du är så sexig Katrin! 🙂 Otroligt hur du kan ha fött ett barn.

 • Lena
  21 februari, 2013 at 19:01

  Eller hur? Många som säger fel där men man HÖR ju att kam är rätt. Förutom att man vet det då. Taskig ordförståelse och fundamentalister, i alla former, stör mig enormt mycket 😉

 • Sofia
  21 februari, 2013 at 20:15

  Fy vad irriterad jag blir när folk kommenterar onödiga saker som t.ex ordspråk istället för kommentaren i sig.

 • mia
  22 februari, 2013 at 13:25

  seriös Paolo är ett idiot flörtar runt på fb med tjejer på chatten… Till o med när han var gift.

 • Johanna
  22 februari, 2013 at 14:34

  Är ni på riktigt eller?
  Vore intressant att veta hur gamla ni är som kommenterar.. Själv är jag 19 snart 20 och kan bara anta och ana att ni som kommenterat här är iallafall över 25. Har ni inget bättre för er än att gå in på katrins blogg och klaga på folks kommentarer? Är ni helt tappade som barn? Patetiskt och pinsamt enligt mig.

  Jo man kan säga KANT för KAM är gammelsvenska. Så nu är vi klara där. Något mer? Nä tack. Håll era tråkiga kommenterar hemma nästa gång och sprid eran tråkiga energi någon annanstans.. Ingen som vill ha er här.

  Puss på er

 • Linan
  24 februari, 2013 at 01:45

  Fan vilken äcklig kommentar. Kalvat?

 • Madde
  24 februari, 2013 at 08:33

  Enligt SAOL går det lika bra med kant som med kam.

 • Peter
  25 februari, 2013 at 19:36

  För ungefär ett år sen hade debattören Pär Ström en pubkväll på Södermalm för sina bloggläsare. När de (ca. 30) sitter där rusar Maria Sveland in med ett antal (ca. 50) sympatisörer och hotfullt anklagar alla för ett antal saker, främst att vara emot feminismen. Att hon nu skrivit en bok om hat mot främst kvinnliga feminister är kanske den mest tydliga dubbelmoral som jag sett. Och media hänger på utan att göra research och utan att ifrågasätta hennes eget agerande.
  Jag tycker det är mycket märkligt men kanske inte så förvånande.

  P.

  http://genusnytt.wordpress.com/2012/03/06/feministisk-invasion-pa-jamstalldistisk-pubtraff/