Okategoriserade

Spira

Katrins Snapshots

I annonssamarbete med Collector Bank/ Jag insåg just att det är här i Cannes som jag ska köpa en lägenhet. Här är det perfekt. Så hur ska man lägga upp sitt sparande egentligen om man inte har koll? Hur har ni det med sparande? Själv sparar jag bara i fonder hos banken vilket jag får höra är dyrt och även att banken tar höga kostnader? Jag skulle gärna lära mig mer om aktier men det är så mycket att sätta sig in i. Collector Bank och Aktieinvest har tillsammans gjort en ny app som heter Spira som hjälper sånna som mig att spara i aktier fast man inte kan så mycket om det. I appen investeras pengarna direkt i de sju största investmentbolagen på Stockholmsbörsen.Det är alltså bolag som lever på att investera i andra bolag. Då blir det en bra spridning i olika branscher.Det går automatiskt varje månad och dessutom slipper du betala onödiga pengar till banken!Har ni funderat på att använda en sån app?

Ladda ner appen här!

You Might Also Like

 • Reductil
  2 november, 2017 at 13:48

  Har du ökad aptit och svårt gå ner i vikt? Finns äkta Reductil till erbjudande.
  [email protected]

 • Daniel Hedblom
  29 januari, 2018 at 12:01

  Riktigt sant är väl det där inte? Spira tar ju upp till 5% i avgift.