Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Få människor blir snyggare som @christina_saliba med åren! Antar att det kommer med framgång det är bara att gratulera och avundas. Tack för en härlig lördag min vän!

You Might Also Like

 • Reductil
  28 oktober, 2017 at 23:00

  Har du ökad aptit och svårt gå ner i vikt? Finns äkta Reductil till erbjudande.
  [email protected]

 • nbvmjkgfh
  29 oktober, 2017 at 00:38

  Och lite Botox kanske….?

 • Madeleine
  29 oktober, 2017 at 01:54

  Visst är det märkligt hur man dömmer folk. Jag ska inte sticka under stolen med att jag tidigare, innan jag ”lärt känna” dig dömde dig. Jag tyckte du var helt crazy på riktigt. Men med åren som gått så tycker jag om dig mer och mer och jag tycker att alla borde ha en Katrin i sitt liv.
  Jag tycker om dig för att du är rak och ärlig och står för det du tycker och tänker även om vi inte alla gånger tycker samma lika, vilket man inte alltid behöver heller. Du är en bra förebild för många och du är en bra mamma. *kärlek till dig*
  Från någon som önskar att jag vore lite mer som dig, även om vi är väldigt lika!
  Ikväll har jag tagit ett par glas…och kanske lite mer, vi säger att alkoholen var både för dig och mig ikväll.. SKÅL!

 • Issbelle
  29 oktober, 2017 at 19:13

  Vilken mascara använder du Katrin?