Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

"Var glad att du lånade hem Sten i oktober och inte december", mumlade Alex från soffan när jag blev ensam med uppgiften. Så nu sitter jag här. På en parkbänk i mörkret. Eftersom jag försöker att se allt från den ljusa sidan så tänker jag så här: Jag har klippt ihop en film OCH jag har gjort ett inlägg på min instagram. Det hade jag aldrig hunnit med om jag inte hade Sten. @graafmagdalena Sten är jätteglad! Jag har messat en bild på hans bajskorv till Tony för stt försäkra mig om att han mår bra i magen också. Jag är en trygg hundvakt. Och killarna älskar honom. Vi älskar honom också. Han är jättegullig. Hoppas han väljer att sova med Rambo i natt. #hundvakt

You Might Also Like

 • Åsa
  27 oktober, 2017 at 06:39

  Ser ut som en apa….

 • T
  27 oktober, 2017 at 13:27

  När du skriver om din kille så får man intrycket av att han är en sur gubbe. Speciellt då han vill lägga sig i och fostra dina barn och andra saker som inte han har valt, det här med att du lånade hem hunden? är det inte lika kul för honom? har inte han valt er?

 • Nettan
  27 oktober, 2017 at 16:25

  …..trodde det var en babian ?

 • H
  27 oktober, 2017 at 18:37

  T – han får givetvis också fostra!

 • Reductil
  28 oktober, 2017 at 18:47

  Har du ökad aptit och svårt gå ner i vikt? Finns äkta Reductil till erbjudande.
  [email protected]