Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Skrattar ihjäl mig! Messar med @innovationlady om ditten och datten. Vi letar hus, tar fram profilkläder, planerar med bilbarnstolar, resesängar. Jag sitter vid datorn och jobbar hemma. Bebin sover. Alex slocknade i soffan (jetlag). Jag drar över en bild och skriver "Ses om tre dagar! Det här ser jag på just nu". Hon svarar "det här ser jag på". Asså…! På söndag åker jag till Cannes med mina tre små pojkar och har höstlov. Japp det kommer bli underbart! Inte alls jobbigt, krävande, hetsigt, slitigt, tjatigt med tre små barn en vecka. DET KOMMER BLI FANTASTISKT.

You Might Also Like

 • Anonym
  25 oktober, 2017 at 18:47

  Läs : Bloggbevakning .se ! där det diskuteras runt bilden på hur dina barn sitter obältade när bilen går i full speed och du fotar detta ! Många som inte vill bli träffade av dina barn när de vid en krock kommer flygande ut genom vindrutan .

 • H
  25 oktober, 2017 at 23:52

  Om inte DU förstår, har du inga vänner eller andra vuxna i din närhet som förstår att du inte värderar dina barns liv?
  https://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/10/idioti

 • albina
  26 oktober, 2017 at 09:49

  IDIOT

 • Marie
  27 oktober, 2017 at 20:18

  Jag hoppas soc utreder huruvida dina barn hanteras i säkerhetssyfte. Om detta stämmer är du en fullkomlig idiot som inte lämpar sig att ansvara för 3 Barn.