Okategoriserade

Maybeauty Hairmask


I samarbete med MayBeauty- Är ert hår också lite extra frissigt så här på hösten? För att motverka det brukar jag använda en hårmask från MayBeauty. Masken innehåller arganolja och effektiva proteiner som återfuktar och stärker håret på djupet. Ta dig lite egentid och koppla av. Lägg dig tex i ett bad under tiden masken sitter i.Så används produkten:

1. Tvätta håret med shampoo och balsam, handdukstorka därefter.

2. Sätt på hättan, massera in masken och låt den verka i 30 min för full effekt.

3. Avsluta med att skölja av håret.

Resultatet blir ett skinande hälsosammare hår som doftar fantastiskt. Jag har även märkt att det blivit mindre tovigt och mycket mjukare. Använd masken regelbundet för bäst resultat, det gör jag!

Rabattkod: katrinhairmask

Ni får 30% rabatt.

Köp här!

You Might Also Like

 • adele
  23 oktober, 2017 at 18:05

  Ser ut som du är allergisk. Huuu

 • Johanna Adolfsson
  24 oktober, 2017 at 12:18

  Hej Katrin!

  Jag heter Johanna Adolfsson, är 26 år gammal & födde i november 2016 mitt första barn, Elliot. Barnmorskan som förlöste mig begick ett flertal tjänstefel vilket ledde till att Elliot var livlös när han kom ut. De fick igång honom efter en lång stund, men han hamnade direkt i respirator. Han fick en grav hjärnskada och kunde inte röra sig på flera veckor. Doktorn sa: han kommer förmodligen aldrig kunna röra sig, er son. Idag rör han sig. Jättemycket.

  MEN veckorna gick och Elliot gjorde extrema framsteg. Han chockade oss alla. Idag är han snart ett år och den gladaste pojken många har sett. Vi bor i Skåne men har sökt upp olika proffesioner i Stockholm och Göteborg som vi varit hos med honom. Detta har gett stora framsteg i elliots motoriska utveckling.

  Vi har även hittat en behandling som görs i USA som heter hyperbar oxygen theraphy och som visat positiva resultat till 80%. denna behandling kostar mycket pengar. Pengar vi inte har. Vi har därför startat en insamling på gofundme.com.

  Jag har läst att du tidigare skrivit om familjer som behövt hjälp. Vi är en sån familj. Vi vill göra allt för Elliot. Men i detta fallet kan vi inte själva.

  Vi vill kunna göra allt. Och lite till. Men vi kan inte själva.

  Om du vill. Kan. Och känner för det, hade vi varit dig evigt tacksamma om du ville dela vår länk till gofundme.

  Kramar från Jakob, Johanna och Elliot ❤️

  gf.me/u/dp8hi8