Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag försökte verkligen att somna vid nio men fan det går inte. Jag är alldeles för beroende av instagram för att klara en sån sak. Nu har jag satt nästa mål till tio. Vore väldigt bra om jag kunde sova lite för imorgon kommer killarna, sen kommer Alex och sen ska jag resa själv med tre kids så då lär det ju inte bli allt för mycket sömn så jag borde verkligen sova nu. Vem kom på instagram det är så jävla kul! En kul drog. Älskar instagram! Har aldrig varit ute på FB men det här är fan grejer… Lilla bullen ligger bredvid mig och andas högt, det stinker lök och jag hostar så det känns som att jag ska dö varje gång. Han vill gärna att vi ska hålla handen när vi sover shit jag älskar ihjäl den här tjockisen. Älskar ihjäl alla mina killar. Och Novisen! Meningen med livet. Barnen. Godnatt.

You Might Also Like

 • Ut
  22 oktober, 2017 at 22:05

  Meningen med ditt liv kanske.

 • Jenny
  23 oktober, 2017 at 10:30

  Jag alskar att du verkar vara san harlig person och framforallt att du inte verkar gora skillnad pa Nova och killarna ?? nar jag vaxte upp med mina systrar (har 3 varav 2 har annan pappa). Gjordes det skillnad, hemskt tycker jag. Familj som familj ??

 • ella
  23 oktober, 2017 at 11:30

  Jag har inga barn, så mitt liv är totalt meningslöst. Tack för den!

 • G-T
  23 oktober, 2017 at 12:50

  Ella – så tråkigt för dig om du önskar barn men inte kan få.Vi fick ett barn, men fick kämpa som bara den för att få nummer två tillsammans.Var står det i bloggen att ditt liv eller någon annans är meningslöst för det?Barn behöver dessutom fler vuxna än sina föräldrar, det är inte heller viktigt att det är ens egna biologiska barn, det finns en lösning på det mesta om man önskar barn. Vara delaktig i en liten människas liv och forma det,kan man göra på många fler sätt än att biologiskt föda dem.Men framför allt tror jag man måste förstå att man inte äger dem – de är bara till låns medan de växer upp.Om du hade följt Katrin ett tag så hade du vetat att hon var väldigt fundersam kring barn innan de kom – var inte ens säker på att hon överhuvudtaget ville ha några vill jag minnas…vad jag menar är att du som många andra läser in det ni vill se i det som bloggaren skriver.