Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Bra uppslutning på #metoo Dåligt med kändismän på plats bara. Men vi var där!

You Might Also Like

 • Han
  22 oktober, 2017 at 15:30

  Vem bryr sig om kändismän!? Kändiskåta tjejer?

 • Lovisa
  22 oktober, 2017 at 16:20

  De är väl livrädda hela bunten att allt kommer ut

 • vilja
  22 oktober, 2017 at 17:56

  Nästan alla gubbar beter sig som svin. Äckel!

 • Jh
  22 oktober, 2017 at 18:02

  Nästan alla tjejer fnittrar förnöjsamt när samma gubbar skämmer bort de.

 • ea
  23 oktober, 2017 at 11:32

  Tycker hela den här kampanjen är löjlig rent ut sagt. De som har drabbats, ta det med tv4 istället, och varför tog de som drabbats inte upp detta NÄR det hände?? Utan komma decennier år efteråt? Och nu blir det en masspsykos av allt detta, nu ska alla springa till media och Sergels torg i enbart egoistiska syften, titta på mig, här är jag, här står jag, jag är viktig, jag jag jag?? Varför har folk hållt käften för under alla år isåfall? Och gör man det om man är drabbad, håller käften? Inga pengar i världen skulle kunnat få mig att hålla käften. Detta uppror kommer bara att slå tillbaka mot kvinnor för nu vågar inga män ens skämta eller dra en fräckis när en kvinna är i närheten utan att bli stämplad för sextrakasserier, ingen man vågar väl heller ens stå ensam med en kvinna utan ett vittne närvarande för att inte bli anklagad för sextrakasserier, det kommer alldeles säkert också för kvinnor att få vissa jobb för ingen vill jobba med dem som gastat om sexuella trakasserier, det blir löjligt när kvinnor börjar prata om att de blev trakasserade av pojkar när de gick i ettan, det är på den nivån mycket av detta har hamnat nu. Men som med alla dessa manifestationer så handlar det om att ”här är JAG, SE på MIG”, JAG är viktig”, många inbillar sig det i alla fall. Varför är det inte lika intressant att manifestera för vuxenmobbing på arbetsplatser? Vilket är betydligt mera utbrett än detta tramsiga gastande om att alla har drabbats av sexuella trakasserier av män? Varför dras ingen kampanj igång för mobbing mot barn, där flertal ungdomar tar livet av sig på grund av detta?? För att ingen bryr sig om dem det är sanningen! Var är ni då? Tänk så tragikomiskt att när media och tv finns på plats då vill alla kändisar synas och kommer fort springandes, men hur mycket bryr ni er egentligen? Vart har ni varit tidigare i detta ställningstagandet???? Nej just det, ni har inte behövt tänka på det ens i era liv, ni vill alla bara ha 5 sekunder i rampljuset för vad bryr ni er om denna debatten idag, imorgon, i övermorgon, står ni fortfarande på Sergels torg då och visar upp er? Stackars alla män som inte har ett skit med detta att göra och som ändå blir anklagade för att de inte ens är där för att jaga 5 minuter i rampljuset. Pinsamt.

 • Marie
  23 oktober, 2017 at 18:17

  Ea,
  Ditt resonemang, påståenden och frågeställningar upplevs lågbegåvat och väldigt naivt. Ditt inlägg är ett ypperligt exempel på åsikter som har motiverat många människor till att ”komma ut” och engagera sig i kampanjen mot våld och sexuella övergrepp.

 • Marianne
  24 oktober, 2017 at 09:15

  ea – det mesta är ju anmält därav att det tas upp igen eftersom det mörkats. Vilken sten har du hamnat under? Be någon flytta på den.

 • SL
  30 oktober, 2017 at 12:00

  ea det verkar som du inte förstår mycket. Anledningen till att ”ingen” sagt till/anmält/reagerat kanske har att göra med att personen varit i beroendeställning (ny på jobbet, ung på jobbet, chef som tafsar), att denna typ av beteende varit accepterat och man först nu förstår hur in i helvete galet det är! Gläds istället åt att detta kommer fram nu! Eller är du en man själv med lite dåligt samvete….kanske har du skäl att tänka över ditt beteende bakåt och framåt. Skäms isåfall!
  Ett riktigt jubelidiotinlägg…