Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Tycker så mycket om min hantverkare som har varit och snickrat på huset fem år i rad nu. Den här gången hittade han ruttna plankor i hela verandan så då byter vi ut den. Jag tror att jag kommer låta honom hitta saker att fixa med huset jämt. Så jag aldrig blir av med honom!

You Might Also Like

  • Anna
    21 oktober, 2017 at 23:19

    Underbara härliga Katrin ❤️ Jag tycker du är helt fantastisk i din raka ärlighet och är sååå glad att jag började lyssna på din och Malins pod för det har gjort att jag totalt ändrat uppfattning om någon som jag tidigare ”trodde” var en arrogant kaxig kvinna…jag menar jag käääänner ju inte dig och blir så arg på mig själv.. men… du har bevisat att jag haft så fel!! Du verkar vara en fantastisk omtänksam fin mamma till dina underbara killar och du verkar vara en vän som är genuint älskad ❤️ Fortsätt att vara DU ❤️ Kramar från en mamma, farmor och mormor i samma person ?