Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Nu kan jag inte alls bestämma mig om jag ska se på idol, min serie eller Lion. Jag har ätit grym middag konjaknudlar med riven ost och parmesan, jag dricker hostmedicin och snart ska jag äta @lohilo. Haft en heldag med gullrumapan som nu slocknat som kanske syns. Jag är sjukt trött så har inte många timmar att spela på innan jag slocknar men två har jag… vad tycker ni jag ska välja? Vad gör ni ikväll?

You Might Also Like

  • Em - mitt liv på NZ
    21 oktober, 2017 at 10:37

    Jag har samma lyxproblem som dej, ensam hemma med ungarna hela helgen och kan med andra ord välja helt fritt vad jag vill titta på om kvällarna och äta för nåt gott. Rätt skönt ändå!

  • Alex
    21 oktober, 2017 at 15:23

    Du måste absolut se Lion, speciellt om du vill grina lite…