Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag älskar mitt jobb och mitt liv så otroligt mycket jag vill tacka de högre makterna varje dag för att jag fick hamna här. Jag tror att det här utspelet grundar sig filmer och bilder som jag får från Alex som sitter på föreläsning i Singapore där den mossigaste gubben i hela världen på kinaengelska pratar om amoxicilin… nåt som har med antibiotika att göra antar jag för det är typ det han jobbar med… typ… Gud va trist. Hemskt. För mig. Inte för honom. Jag är hemma med mina barn. Osminkad (han sitter i slips!!), oduschad (han luktar så gott!!), rör jag i grytorna för att ta fram nya produkter. Idag blandade jag sötpotatispure med granatäpple och soltorkade tomater hell yeah! Mamma är här för att proväta. Hon är nöjd. Jag älskar mitt liv sa jag det? Älskar älskar älskar. Nu ska jag göra barnmat till Falken. Kalkon, quinoa, zucchini och sötpotatis idag! Sen ska jag kolla Dr Foster. Vet ni vad det bästa är med att vara ensam hemma? Man pausar precis när fan man vill. Igår pausade jag när det var tio minuter kvar på ett avsnitt. Ska se på de tio nu kanske? Kanske på de tio och sen tio till in i nästa. Kanske. @cleaneating.se #cleaneating #kzcleaneating

You Might Also Like

 • j
  20 oktober, 2017 at 15:58

  Ja! Så där gör jag också när jag är ensam hemma, kollar när jag vill, pausar när jag vill, om det så bara är 10 minuter kvar..ibland kommer annat emellan, skönt att själv kunna bestämma..
  Vore kul om du kunde utveckla lite vad Alex egentligen jobbar med, låter intressant, det lilla du skrev om att han är i Singapore..Ha en fortsatt bra dag du och ”falkisen”…

 • Maria
  21 oktober, 2017 at 19:56

  Amoxicillin är ett penicillin