Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ä fy fan vilken tur jag har. Jag har i och för sig alltid tur men jag blev lite stressad igår när jag fick feber och hosta. Började skaka vid soffan och fick panik. Jag skulle ju aldrig i mitt liv missa @carolinetamm.art vernissage idag så jag gick och la mig strax innan 21. Nu vakande jag frisk! Hostar och får upp slem men mår bra. Tog lite av Falkes mollipect jisses han måste fått sitt livs chock när han fick det i munnen. Det smakar ganska starkt liksom! Falke sover… killarna är @bingorimer… Alex är i Singapore… jag tar en kopp kaffe och en knäckemacka. Eftersom jag fortfarande känner mig svag (trött) göttar jag med nougatkräm @cleaneating.se idag. Men sen måste jag rycka upp mig. Har så mycket som måste göras. @philiplailani kommer inte idag. Fan hatar att hoppa träning gör det typ aldrig men idag går det inte. Jag kommer få kurera hela helgen ändå. Jag är så sjukt trött. Och jag skyller inte på hösten, vädret, brist på D-vitamin, dålig sommar, barn som kommer med skit från dagis, folk som flåsar på en på bussen, jag skyller på Falke!! Den lilla gulliga tjockisen som vill käka en gång i timmen hela natten. Snart ska jag kura honom. Snart. @cleaneating.se och apropå vårt populära knäckebröd så har ICA centralt äntligen sänkt det rekomenderade priset på det! Så säg till på er ICA. Det får inte kosta något på 70 längre. Det ska kosta 59 kr helst. På lite dyrare orter/adresser kan det då kosta 65 kanske men inte mer än så. Hjälp mig att säga till på era icor! Jag har inte råd med så många anställda så jag kan ha folk som säger till på alla icor och de kommer inte ändra om de inte blir informerade så hjälp mig! Ni förtjänar att få köpa knäcket för rimligt pris. Då vet ni! #cleaneating #kzcleaneating

You Might Also Like

 • fia
  19 oktober, 2017 at 09:05

  Så respektlöst att ge dig ut bland så mycket folk, när du är sjuk!

 • ashle
  19 oktober, 2017 at 09:10

  Ja åldern tar ut sin rått. Man orkar inte så mycket, som när man är ung!

 • kaffekunnig
  19 oktober, 2017 at 09:35

  Gud vad hungrig jag blev nu!

 • Linda...
  19 oktober, 2017 at 14:29

  40 är väl ingen ålder , vilket skitsnack… det är en siffra, 25 åringar idag är tröttare än sonson är äldre… knäcker kostar 65 på Ica Larsberg Lidingö , det är skitgott på ren svenska.. äter det gärna o gömmer det när jag köper då bara jag får njuta av det, så det så!
  Dea ner på tempot så lever du längre… vi springer för snabbt idag..!

 • Nina
  19 oktober, 2017 at 23:53

  Hade nog sagt till om knäcket inte smakade munk, sorry, men vet inte vad du/ni har haft förändringar på receptet men för det första så var den som ”plastig” i botten och man fick en galet konstig eftersmak jämfört med hur god den var för typ drygt för 1 år sen.
  Tror den kostar 99kr här i Norrköping och finns nog bara på Ica Maxi av alla Ica butiker

 • Susann
  22 oktober, 2017 at 00:33

  Fia du är för f*n dum i huvudet….
  Hahaha