Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Arbetsannons: Bingo söker assistent. Vi söker alltså någon som kan underlätta hans jobb och liv dvs indirekt mitt liv. Jag har fått den stora äran att hitta en assistent åt honom så mejla mig inte om du inte uppfyller alla krav tack. Är du rätt för uppgiften så kan det här vara din startbräda i livet. Men du måste vara en arbetsmyra för nu har jag tröttnat på Bingos välvilja att vara snäll. Nu ska jag hitta en skarp, seriös, assistent åt honom. En som aldrig gnäller. En som mig och Bingo! Du ska ha kunskap inom:PhotoshopInDesignKlippa film (grunderna åtminstone)KörkortDu kan få lägenhet om du vill flytta till Stockholm.Skicka ditt cv med bild till mig [email protected] @lejon.se

You Might Also Like

 • G-T
  13 oktober, 2017 at 16:22

  Ah:Du menar ny ”fru”? 😉 blink blink.Skojar bara….måste vara ett enastående tillfälle för den som behärskar det eftersökta, för Bingo tar så himla fina kort!Han är verkligen kanonduktig på det han gör..

 • Johan Lindström
  14 oktober, 2017 at 09:08

  Hämta på dagis,tvätta,handla mat,Dvs slavkontrakt,och ibland pilla lite med Photoshop om man har tid.Lön??

 • Louise
  14 oktober, 2017 at 11:25

  Ja, eller hur Johan?! Och måla några kryss på Bingos ”tavlor” kanske? Är Bingo verkligen så handikappad att han inte själv kan anställa sin assistent?

 • Smulan
  14 oktober, 2017 at 15:36

  Jamen asså Katrin är ju tuffare i affärer. Det är väl därför Bingo bett henne. Men hur kan de hitta någon denna vägen.? Jag trodde inte att några seriösa personer följer Katrin. Hennes ton har visserligen mognat lite. Inga nakenbilder på barnen o så där. Nu används ju bloggen bara för att dra in fickpengar till henne. D. V. S nästan enbart reklam. Men att dömma av kommentarerna så är det ju bara följare med IQ mums mums. Men det är ju klart. Det är ju säkert en del tidningsmurvlar som läser för att inte missa något att pryda de döende kvällstidningarna med.

 • Susanna
  14 oktober, 2017 at 16:32

  Hade varit häftigt men har tyvärr inte dessa kunskaper.
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Adam
  14 oktober, 2017 at 18:33

  Smulan – vilket IQ har du som följer Katrin? Man kan undra när man läser det du skriver …

 • Gunsan
  14 oktober, 2017 at 23:03

  Jag gillar smulans kommentarer..!

 • Anna
  15 oktober, 2017 at 09:45

  @smulan: alla Katrins Snapshots kommer ju även på Instagram. Någon av hennes 141 000 följare där nappar kanske?

 • Ewa
  16 oktober, 2017 at 12:39

  En proffsfotograf behöver väl inte photoshop?