Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vad som hänt? Som vi inte kan sluta skratta åt? Jag och Falke röjer hemma när chauffören @mathem knackar på dörren. "Du har köpt vin så jag måste få be om din legitimation", säger han. Jag börjar skratta. "Du skämtar, va?" "Nej", han är allvarlig. "Men… men… ehhh kan jag få det på film tror du?", skrattar jag. "Vad menar du?", fortfarande allvarlig. "Men vad är det du tvivlar på att jag är, vad är åldersgränsen för att köpa vin menar du?", säger jag och ser ut som på bilden. "Den är 20 men jag tror att du är under 30 och då har vi som policy att fråga om leg". "Alltså du kan inte förstå hur glad du gör mig fattar du det eller?" Han börjar tröttna, suckar djupt, ler sammanbitet. "Jag är 40 år fattar du?! Jag är mer än tio år äldre än vad du tror fattar du vilken komplimang du just gett mig eller?! Okej okej här får du mitt körkort varsågod". "Ja det stämde visst ta och ha en trevlig dag". Vi kommer nog se ut så här ett tag. Falke och hans superunga mamma. Ha ha. Ha ha ha vilken grej! Nu kommer jag ju få dunderhybris. SHIT vad jag lyckas bra med mitt @cleaneating.se träningen @philiplailani träningen! Man blir belönad för allt här i livet. ALLT.

You Might Also Like

 • folke
  11 oktober, 2017 at 14:11

  Vilken ful unge!

 • L8
  11 oktober, 2017 at 15:31

  Och botoxen i ansiktet!

 • Mia
  11 oktober, 2017 at 17:10

  Onkel Fester

 • Ewa
  11 oktober, 2017 at 17:33

  Skröna, du ser precis ut att vara i den ålder du är

 • Cissi
  11 oktober, 2017 at 17:56

  Det var elakt sagt Folke. Hur kommer det sig att du skrev så?
  Och L8, hur kommer det sig att du känner behovet av att påpeka att du tror att hon har botox?

 • G-T
  11 oktober, 2017 at 19:12

  Haha jag öppnade dörren för en del år sedan i huset där jag bor – står en dammsugarförsäljarsnubbe utanför som frågar: e MAMMA hemma?
  Jo sa jag, för min mamma var där just då – blev lite förvirrad, för en sekund så undrade jag hur han visste hon var där , men sedan fattade jag – det ÄR JAG SOM E MAMMAN sa jag :hahahahaha….
  40 var jag ungefär….
  jag levde rätt så länge på det jag oxå!

 • Amanda
  11 oktober, 2017 at 21:34

  Gud vad osköna kommentarer du får? Hoppas inte du tar åt dig.. alla friska människor ser väl ändå att det är en supersöt skrattande bebis och likaså du!vilken karma åt de ovan med så mycket ilska……. iaf
  trevlig fortsatt vecka Kärlek

 • L8
  12 oktober, 2017 at 07:58

  För att hon ju har sprutat in saker i ansiktet Cissi, ser du inte det? Ett konstaterande bara

 • Cissi
  12 oktober, 2017 at 18:23

  L8: Om du tror att du ser att hon har det, hur kommer det sig att du känner behovet att säga det? På vilket sätt är det viktigt att påtala tycker du? Vad får det för konsekvenser för dig? För henne?

 • Susann
  14 oktober, 2017 at 15:12

  Jag är chockad? hur kan man säga så om ett litet barn?

 • Kattis
  18 oktober, 2017 at 23:10

  Alltid kul att få sånna komplimanger!!! Du ser verkligen mycket yngre ut än 40!!!
  Sååå söt bebis!
  Underbar bild på båda!
  Vad är det för fel på er människor som känner att man måste klanka ner på andra? Att kommentera ett barn negativt? Ni måste seriöst må dåligt!