Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

En vidrig natt. Lillkorven hostar sig blå. Min räddning är att jag åtminstone inte behöver känna mig som en ostbåge när jag hasar fram och tillbaka genom mörkret. Mollipect, alvedon, nässpray, värma mjölk till den lilla halsen. Den träningsvärken @philiplailani från igår, den är fan inte att leka med. Fantastiskt! Det känns att jag lever. @deltagym

You Might Also Like

 • Maja
  11 oktober, 2017 at 09:30

  Snygga Katrin!

  Träna – men bli INTE en Anna Book!

  Och INTE mjölk! Mjölk är slembildande och inte bra vid hosta, slemmighet, ont i halsen etc.
  Krya på den lille och tänk på Anna Book så du inte blir lik henne!!! Ve och fasa!

 • Elisa
  11 oktober, 2017 at 10:38

  Mjölk är inte slembildande, det är en myt. Om du är allergisk kan mjölk öka slembildningen.