Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

God morgon första riktiga jobbdagen! Körde killarna till dagis med taxi (bästa bästa bästa!) har då mysigt och sjunger sånger istället för stressigt med jävla bussar som aldrig håller tider. Kommer till möte i lagom tid, ska på seminarium, ja jo man hörde rätt. Har blus på mig. Och dataväskan som jag fick damma av ha ha! Ska träna med @philiplailani, besöka gynekologen… sånt som man gör när man är vuxen, jobbar och inte har en bebis på hela dagen. Det känns väldigt bra. Underbart faktiskt. Alex ska till öppna förskolan har jag hört. Sjåsat det som fan. "Det är skiiiiiiitkul älskling och Falke är helt lyrisk där?". Spännande dag. På alla tänkbara sätt.

You Might Also Like

 • fia
  10 oktober, 2017 at 11:12

  inte varit inne på denna blogg på säkert 5-6 månader, herregud inga kommentarer nästan, nu förstår jag varför jag inte läser katrin längre. h’nder inte mycket spännande på nån blogg längre.

 • j
  10 oktober, 2017 at 12:58

  Men, fyllde inte Falke sju månader alldeles nyss? Får så små bebisar börja förskolan?
  Eller är han ”bebivakt” och ska hämta Rambo?

 • Anna
  10 oktober, 2017 at 21:54

  @j: Öppna förskolan är ett ställe som föräldralediga kan gå till för att träffa andra föräldrar och låta bebisarna/småbarnen få lite nya intryck. Har inget att göra med vanliga förskolan.