Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vad gör man med en sån här gullig bebis? Kontaktar jag Hallmark heter det så? Och det sjuka med honom är att han ser ut så här 90 procent av tiden. Jag gosar så mycket med honom. Med mitt tredje barn vet jag ju hur fort det går innan han inte längre bara är en gosklump. Jag saknar redan den här tiden. Det rinner ifrån mig medan jag är i den. #falkeklingstedt

You Might Also Like

 • Karolins
  7 oktober, 2017 at 09:33

  Jättefin, ser helt olik ut sina halvsyskon! Njut

 • Nettis
  7 oktober, 2017 at 10:53

  Vilken liten goding, ser supernöjd ut! Passa på att gosa, tiden går alldeles för fort! Saknar den tiden, har huset fullt av tonåringar, också spännande men inte lika mycket gos?
  Från en fyrabarnsmor

 • Nettis
  7 oktober, 2017 at 13:43

  Härligt att höra hur mycket du gosar med och älskar din bebis! Blir varm i hjärtat!! Kärlek beröring anknytning lägger grunden till barnets själsliga utveckling och din bebis har fått goda förutsättningar att utvecklas till en harmonisk trygg och balanserad liten peson. ???

 • Irene
  7 oktober, 2017 at 22:13

  Wow!

 • Beatrice
  7 oktober, 2017 at 23:08

  Aww, så himla söt ?

 • Nina
  8 oktober, 2017 at 12:55

  En glad supersöt lien skitunge eller gullunge så klart. Kärt barn har många namn, eller hur?