Okategoriserade

HelloRider

Katrins Snapshots

Nu har jag levt elcykelliv, utan bil, taxi och tunnelbana, i en vecka och det har varit så otroligt befriande och ljuvligt på alla sätt! Det enda jag funderar på är om jag faktiskt ändå ska ta och skaffa mig en hjälm Är lite rädd för att någon ska kasta upp sin bildörr så jag ska volta över den. Kanske inte är så töntigt med hjälm ändå! Vad tycker ni, borde jag ha hjälm?Annars känner jag mig mest väldigt ung och fri med elcykel. Jag tänker på när jag var ung och susade fram på cykel utan några bekymmer eller krav alls. Glömmer lite bort alla mina åtaganden som försörjare, mamma, chef etc. En underbar känsla! Jag vill också påminna er om att min rabattkod bara räcker en vecka till så se till att utnyttja den nu! 25 procent rabatt får ni om ni anger koden: ”KATRIN25” här (tar slut 12 oktober).

Glöm heller inte att tack vare regeringens elcykelpremie får ni YTTERLIGARE 25% cash-back på alla era elcykelköp – i en vecka till kan ni alltså spara 50% på er egen Brinckers! Mer info om premien finns här!

Tack @HelloRider.se

You Might Also Like

 • Cissi
  5 oktober, 2017 at 18:11

  Självklart ska du ha hjälm. 1) mammor kan dö utan hjälm 2) du är en bra cyklist, men alla är inte bra bilförare/ gångtrafikanter/ cyklister 3) du funderar ju inte på bilbälte så varför fundera på hjälm 4) ungar gör inte som vi säger utan som vi gör.

 • Mimmi
  5 oktober, 2017 at 18:16

  Kolla in hövding som alternativ till hjälm. Jag älskar min 🙂

 • Mamma Thor
  5 oktober, 2017 at 18:16

  Skaffa dig en Hövding, https://hovding.se.

 • Vic
  5 oktober, 2017 at 19:59

  Hövding… blev påkörd på övergångsställe i stan… nackproblem nu!

 • Dimitri
  5 oktober, 2017 at 20:22

  Nej, använd inte hjälm. Förresten, visste du att det är lagligt att cykla på E4an numera? Testa, vetja! Och helst utan hjälm, som sagt.

 • Malin
  5 oktober, 2017 at 21:27

  Hövding!! Bästa ever!!

 • Camilla
  5 oktober, 2017 at 22:59

  Tips, när (inte om) du köper hjälm så se till att du köper med MIPS skydd på insidan. Googla skyddet så blir det så självklart.

  Istället för traditonella cykelhjälms formar så finns ju även inlines/skatemodell som cykelhjälm. Snyggt. Trendigt. Ungt.

  Be safe

 • amandas
  6 oktober, 2017 at 07:00

  Så korkad fråga,bära hjälm??Du kan väl ändå inte vara så hjärndöd så du låter barnen bli föräldralös om du blir påkörd i trafiken!!

 • Susanne
  6 oktober, 2017 at 09:01

  Såklart du ska ha hjälm!
  Det är coolt!

 • mamma Ulla
  6 oktober, 2017 at 14:08

  Absolut! Både cykelhjälm och reflexväst måste du införskaffa snarast. Själv är jag stenhård på det i min familj där samtliga cyklar med hjälm och väst året runt. Så bit ihop nu Katrin och svälj stoltheten. cykelhjälm är en otroligt billig livförsäkring och sitter du på en elcykel som kommer upp i höga hastigheter är hjälmen ett måste.

 • gurra
  6 oktober, 2017 at 15:06

  Nä, hjälm är töntigt, och tantigt, kör utan!

 • Ann Elisabeth
  6 oktober, 2017 at 16:06

  Hjälm ⛑ är coolt ? ? Bättre att se ut som en hårding än att bli en som har svårt att gå och ångrar sig. Det är min slogan. En gång när jag jobbade på dagis så vann jag en ? cykelhjälm. #skyddahjärnan #bärhjälm

 • Maria
  6 oktober, 2017 at 18:28

  Det är så befriande när du driver med dina följare ? Din narcissistiska personlighet stärks. ”Borde jag JAG ha hjälm? Jag JAG som aldrig burit hjälm tidigare…..Jag JAG kanske ser töntig ut.
  Nu är det så här Katrin, du DU ser konstant töntig ut. Oavsett vad du lägger ut för typ av bilder på dej DEJ.

 • katta
  6 oktober, 2017 at 20:47

  Maria jag tycker lite synd om dig som blir så frustrerad av hennes inlägg. Hon driver, och du blir sjukt provocerad….

 • Maria
  6 oktober, 2017 at 22:30

  Katta..jag skrattar ? åt det narcissistiska. Frustrerad är jag icke ?

 • Lovisa
  7 oktober, 2017 at 09:00

  Jag är som du pallar inte hjälm egentligen men såg en kvinna flyga över en bildörr rätt framför ögonen på mig vid Odenplan så efter det tänker jag att jag nog ska skaffa hjälm.

 • Marianne
  8 oktober, 2017 at 09:47

  Jag skulle inte skaffa hövding https://www.radron.se/artiklar/Uppblasbara-cykelhjalmen-klarar-inte-sakerhetsstandarden/

 • Cia
  9 oktober, 2017 at 08:52

  Just med elcykel som går snabbare tycker jag absolut man bör ha hjälm.