Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Älskar den här vännen @carolinetamm.art som gled förbi mig idag med en liten gåva. En smiley-skulptur i brons. Eller koppar eller vad den nu är för material. Det är konst, det är skitcoolt och det ingår i hennes nya kollektion. Hon har vernissage den 19 oktober på KB. Sen hänger hennes verk där så ni alla kan glida förbi och ta en titt. Så väldigt bra! #nofilterkb

You Might Also Like

 • Malin
  4 oktober, 2017 at 21:10

  Konst ska engagera, utmana status quo och berätta en historia. Förlåt men det här är inte konst. Det är en uttråkad östermalmstjej som gillar att göra ”fina saker” som en hobby, som inte har något intressant att berätta och som aldrig gätt en riktig konstutbildning.

 • G-T
  4 oktober, 2017 at 21:24

  Smile du oxå Malin så blir du gladare:-) det händer helt av sig själv bara!
  Jag tycker den var jättefin.Fin att titta på och man blir glad av den.Men så är jag ju oxå bara en vanlig bonnkärring som inte fattar nåt hehehe…

 • Rogbert
  5 oktober, 2017 at 04:43

  Helt rätt sagt, Malin.

 • Mette
  5 oktober, 2017 at 08:24

  Bra där Malin! Skräp, kunde vara köpt på Tiger

 • Karin
  5 oktober, 2017 at 15:00

  Malin, detta är Carolines utbildning:

  ”Efter att ha avslutat gymnasiet gick hon (Carolines) Stora konstutbildningen på folkuniversitet under ett års tid och fortsatte sedan med privatkurser hos den nu framlidne konstnären Åke Arph.”

  Visst finns det mer gedigna konstutbildningar men bara för att konsten inte faller dig i smaken behöver du kanske inte slå ner på någon som försöker livnära sig på något hon har passion för.

  Har du inget snällt att säga, säg inget alls.

 • J
  5 oktober, 2017 at 15:37

  @Karin – man är inte snäll om man bara håller med eller är tyst. Kritik behövs för annars skulle många tro att föräldrarnas åsikter om de alltid stämmer.

 • G-T
  5 oktober, 2017 at 15:46

  Sedan NÄR behöver man gå en utbildning för att syssla med KONST? – det ligger i betraktarens ögon vad som är konst och inte. Så trist att decimera någon till ”uttråkad Östermalmstjej” bara för att man inte gillar objektet. Det är hårt jobb att försörja sig på detta och de som ändå väljer att göra det, förtjänar mer respekt än såhär.När världen ser ut som den gör känner jag att jag verkligen BEHÖVER smileys. För att påminna mig om hur världen borde se ut..att vi borde stötta varandra och vara mån om varandra.Föra in glädje och inte skitdumma riktade kommentarer.

 • Karin
  5 oktober, 2017 at 17:07

  J, visst kan det behövas konstruktiv kritik i vissa fall men det här tycker jag inte är ett utav dem och att förminska någon till uttråkad Östermalmstjej som gillar fina saker och inte har något intressant att berätta känns varken genomtänkt eller konstruktivt.

  Jag kan inte riktigt förstå hur det gynnar Carolin att få ta del av den informationen. Särskilt som det inte ens stämmer och särskilt också då det gäller hennes yrkesroll som jag antar är väldigt viktig för henne. Vill man inte köpa hennes konst så fine, gör inte det, men man behöver heller inte kasta skit på henne för det.

 • I
  5 oktober, 2017 at 18:34

  Man skall följa sin dröm.

 • Dimitri
  5 oktober, 2017 at 19:12

  Jaha, en smiley med två hjärtan som ögon. Måste ha tagit en evighet att komma upp med den originella tanken.

 • P
  6 oktober, 2017 at 20:57

  Oj Dimitri vad löjligt det blir när du skriver en sån sak och verkligen visar hur okunnig du är.
  Tror du verkligen att konst måste vara något originellt?
  Skulle sååå gärna ha en sån smiley hemma hos mig!