Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag gick igång fullkomligt på att rensa hemma och det tack vare dels @edina_nexberg som jag idag ska ge vagnen och en del annat kan man säga! Fina kläder efter killarna, en grym dunjacka till någon fin tjej som behöver den mer än mig som har så mycket. Att jag får chansen att ge henne värdefulla saker i kombination att jag fick en Valentionväska av en vän i födelsedagspresent ( ja vet helt sjuuuuukt!!) men shit vad jag är bortskämd och lyckligt lottad i mitt liv, va?! Grymt coolt av min vän tycker jag vem gör så? Även om många kan så kan jag inte sluta tänka på hur otroligt generös man är som människa om man går till Schuttis, köper en svindyr väska och ger den till en vän. Jag ska bli mer så. Dela med mig mer. Både till jourhem men även till de som står mig nära. För att göra folk glada. Jag tror att jag blev lika glad för den fina väskan som de blir på hemmet som inte har något. Jag har allt. De har inget. Så visst blir man glad för det man får?! Värdet är egentligen mindre viktigt. Fast jag blev sjukt glad för väskan. Tihi. Vilken vän jag har! Rik och generös. En ovanlig kombo. Okej nu ska jag möta upp Edinas vän. Sen blir det ABBA museum med svärföräldrarna. Det blir kul!

You Might Also Like

 • Jenny
  30 september, 2017 at 12:40

  Ett tips om du vill skänka mer grejer är att bege dig till en kvinnojour eller förening som har kontakt med de. De behöver en del då de flesta inte fick med sig något i flykten. Hade betytt mycket för dem ?

 • Nina
  30 september, 2017 at 12:42

  Fint tänkt Katrin! En eloge till dig.

 • G-T
  30 september, 2017 at 13:51

  Fint att du tänker på andra. En del resonerar som så att hellre kasta prylarna på tippen, något jag för mitt liv inte kan förstår att det ens får vara lagligt. Det borde vara lag på att prylar som e hela inte FÅR kastas i container. De ska återvinnas om de bara är hela.Vem ska ta hand om sopberget som bara växer?Kommande generationer?Som jag ser av bilder och text som andra skriver om dig så är det inte riktigt den bilden av Katrin som synts i media – och det är ju trist, kan tänka mig att du tar lättare på det ändå, än vad människor i din omgivning gör.Ju mer man delar med sig – desto mer får man. Det är jag övertygad om.

 • K
  30 september, 2017 at 18:38

  För vissa ska man ha behövt fylla 40 år och inse detta!? Sjukt! Svält och krig i världen.

 • Anonym
  30 september, 2017 at 19:37

  Förstår inte vad du är så imponerad av ? det är är väl inget märkvärdigt att ge bort en dyr present om man är rik ! lika stort är det att få en present för 50 spänn från en fattig ! stort att du börjat tänka med hjärtat ,inte längesen du skulle ha betalt för varenda liten sliten pryl du behövde bli av med .

 • Amanda
  3 oktober, 2017 at 12:54

  Hallå! Vart är kappan ifrån!?