Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

För några år sen gjorde jag ett samarbete med @crescentbarnvagnar och tog fram den här vagnen, den är grym! Nu vill jag skänka den. En sak bara: När jag skänker saker så ser jag helst att man inte anmäler sig om man har råd att köpa egna saker. Jag vill ge till dem som inte kan köpa själva. Er andra struntar jag i. Så. Är du i behov av en barnvagn? Jag har både ligg och sittdel, så skriv en rad i kommentarsfältet så ska jag välja en person. Men skriv gärna varför just du ska få den tack.

You Might Also Like

 • Karin
  29 september, 2017 at 21:25

  Åh vad gulligt av dig att skänka bort saker…! Du är verkligen en ängel! Skulle verkligen vilja ha den. Har en bebis på snart 7 månader som vill komma upp och sitta, men jag har bara en begagnad liggvagn (fästet till sittdelen är trasigt så jag har bara liggdelen). Har inte råd med en ny vagn så bebis kommer få åka liggandes några månader till… tyvärr. Tills jag hittar en billig sittvagn. Bor i en förort så jag kan komma och hämta inne i stan…

 • Sussie
  29 september, 2017 at 23:17

  Giving people?

 • Anna
  30 september, 2017 at 07:05

  Jag har världens bästa syrra som är lika underbar som hon är pank och därför skulle uppskatta en vagn till nästa bebis i januari.

 • Cecilia
  30 september, 2017 at 08:15

  Hej; älskar att läsa din blogg! du är sån stark karaktär och värsta supermorsan blir så inspirerad. Jag är själv en ensamstånde mamma med ingen familj i landet så det är jag och min son. Och vi skulle faktist behöva en ny vagn dok bara en sittvagn då våran har gått sönder. Men forsätt blogga just love your blogg!!

 • Lollo
  30 september, 2017 at 10:51

  Minns när du gav julpaket till behövande barnfamiljer (en hel del år sedan nu) men SÅ populärt det var. OCH så många familjer, ensamstående föräldrar (av båda könen) fick dessa julgåvor, Tacksamheten var STOR!
  MÅNGA var med dig och packade julpaketen för tiden till jul nalkades snabbt!

  Tänk om ALLA kunde se det mjuka, ödmjuka i dig Katrin.
  Jag känner dig inte mer än via blogg och insta men har läst och sett mellan raderna att du är en suverän kvinna!!!

 • Maria
  30 september, 2017 at 14:21

  Alltså alla ni som läser bloggen och kommenterar här, bloggen är länkad ifrån Instagram så att allt som hon lägger upp kommer automatiskt upp på bloggen.. så hon bloggar egentligen inte längre och jag tror inte att hon läser kommentarerna här heller!