Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Var på föräldramöte ikväll. Rambo går på världens bästa dagis jag älskar hans fröknar. Ni som har koll, vad ska man göra för att visa fröknarna uppskattning?! Vad blir fröknar glada över? Jag tror att man allt för sällan tänker på att de här personerna faktiskt tar hand om, fostrar och skapar våra barn. Kolla på min älskade underbara lilla kille! R, det är hans bokstav. Han är stolt över sitt R. Det är så gulligt.

You Might Also Like

 • C
  28 september, 2017 at 22:25

  Under hela min uppväxt har vi alltid köpt blommor eller något liten present till mina fröknar/lärare. Min mamma som också jobbat som pedagog brukade också få sånt förut, små presenter kanske en chokladask eller en liten blomma och ofta ett kort som tackade för terminen, vet att hon uppskattade sånt så himla mycket. Så bara sånna små grejer, som visar att du tänker på dem och det fantastiska jobb de gör!

 • Åsa
  28 september, 2017 at 22:31

  Presentkort på bolaget!

 • Marie
  28 september, 2017 at 22:51

  Jag har jobbat på förskola och fått allt från vinflaskor, böcker, blommor, korgar med massa godheter i, doftljus, kokbok, ljuslykta, presentkort på restaurang. Och jag har blivit lika glad och tacksam varje gång.
  Att visa sin tacksamhet för pedagogerna kan man göra/uttrycka på så många och olika sätt. Det viktiga är kanske inte hur man gör det utan ATT man gör det.

  Det är guld värt att känna den tacksamheten och det förtroendet för sina barns pedagoger, de är ju ändå dem som tar hand om och engagerar sig i det finaste vi har – våra barn. <3

 • S.
  29 september, 2017 at 00:03

  Vi på min avdelning fick ett sms från en förälder häromveckan, där det stod massa beröm om hur bra pedagoger vi är och hur glada dom är över att ha sitt barn hos just oss, att dom är trygga och nöjda. Bara en sån liten sak som att säga det, värmer en pedagogs hjärta. Behöver inte vara materiella ting.

 • Linn
  29 september, 2017 at 06:43

  Är pedagog själv och veeet att presentkort på SPA uppskattas!

 • J
  29 september, 2017 at 07:05

  Presentkort på SPA!? Får ni ingen lön? Låter märkligt att alla skall behöva ge presenter nu för att ni gör ert jobb.

 • Gunilla
  29 september, 2017 at 07:21

  Ge beröm, uppskattning med ord direkt till pedagogerna. Berätta väl om förskolan i bekantskapskretsen.
  Det känner jag efter 40 år som pedagog. ?

 • Lena
  29 september, 2017 at 07:24

  Tror att gränsen för present för en kommunanställd är 250-300 kr. Annars räknas det som muta och man kan få problem. Tar själv aldrig emot något I jobbet men blir jätteglad för muntlig uppskattning för det jag gör.

 • Annie
  29 september, 2017 at 09:29

  Vi betalade för ett besök på Alfons Åbergs värld här i Göteborg (40 kr per barn) när vi slutade förskolan. Det är ett lite dyrare alternativ. Som budgetalternativ kan man ju skriva om hur fantastiska pedagogerna är på en av landets största bloggar? 😉

 • Anneli
  29 september, 2017 at 12:31

  Jag tycker du ska ge dem en goodiebag med ngr av dina fantastiska produkter.
  Själv skulle jag bli riktigt glad över det o känna mig uppskattad.
  Trevlig helg!!

 • Susann
  30 september, 2017 at 08:58

  Vi fick SPA på dagen och middag på kvällen. På dagen gick föräldrarna ihop och tog hand om verksamheten, så att vi fick ledigt. Väldigt uppskattat, då det ibland knappt finns tid att gå på toa. Så TID och lyx.

 • Madeleine
  2 oktober, 2017 at 23:29

  Jag bor iofs i USA, men jag brukar ge fröknarna presentkort på massage eller annat lite större (ibland själv, ibland gått ihop med annan förälder). Här måste dessutom fröknarna SJÄLVA köpa in lim och pennor och hela baletten till klassrummet, så där brukar ja donera lite också. Men är kanske annorlunda i Sverige..??