Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Så gick vi på gala ikväll. Det var en väldigt trevlig och otroligt proffsig tillställning men det är som vanligt när @micaelbindefeld har ett finger med. Det handlade om mode så här ska ni få en snabb recap för stt spara lite tid: Lila, gult, oreange, metallic. Plysch, korta byxor på herr, volanger på dam. A men det där ska nog cover it för att kamma hem hösten. Skulle jag säga. @emiliadeporet höll i galan och ett större proffs har jag aldrig skådat. Äntligen en person som fattar var fokus ska ligga. Rapp, smart, och flott som en katt. God mat var det också. Drack gjorde vi inte. Inte sugen. Glömde att ta bild på plats så bad mamma ta en på oss nu. Jag verkar ha tappat fokus tydligen. Det är liksom därför jag blir bjuden på tillställningar. Inte för att jag är nån kunglighet eller superstar. Jag ska veta min plats. Det gör jag. Och är tacksam för den. Godnatt. (Sover inte med Falkekorven idag). #nkgalan2017

You Might Also Like

 • Jenny
  26 september, 2017 at 09:27

  Grymt Katrin! Du verkar vara så härlig! Att du dessutom väljer bort alkohol en kväll för att du inte var sugen på en gala är helt fantastiskt!

  Jag märker att när jag väljer bort alkohol när vi är ute i bland så tror folk att jag är gravid och försöker syna en kula under kläderna ? skönt att en stor förebild som du nämner att du heller inte alltid dricker ???? du är bäst!

 • DANUTA
  26 september, 2017 at 10:15

  Hej Katrin Jag visste att vi polacker har bra självförtroende och jag också, men du måste nog vara Guds underverk. Hälsn.Danuta

 • Babsan
  26 september, 2017 at 11:35

  Vilket fint par. Gillar mycket din och Bingos podd.