Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså @bingorimer fan för dig om du blir blödig och sabbar det här nu. Som med flaskan om och om igen. "Napparna är hos kattungarna, de behöver dina nappar. Napparna är hos kattungarna de behöver dina nappar". Öva, du har exakt tre dagar på dig att förbereda dig på hans lilla gulliga list. Och OM han är gullig. Tur att jag har Alex som är hård som sten. "Napparna är hos kattungarna, Rambo", sa han bestämt när jag trippade efter lilla fina älskade barnet som febrilt letade efter åtminstone en napp någonstans. Jag kan ju relatera till det där hemska beroendet. Hittade jag inte cigg i lägenheten slutade det alltid med att jag kutade till 7-eleven. Jag ville verkligen ge Rambo nappen ikväll. Jag hade tårar i ögonen precis som när Ringo slutade. Jag lider så med mina barn. Är så väldigt stolt. Hemskt att avsluta ett beroende. Men det gick bra. Så nu måste vi hålla fast vid planen. Inte falla för guldlocken som kan charma till sig vad som helst. Kämpa.

You Might Also Like

 • S
  24 september, 2017 at 00:15

  Jag lovade mitt kid en resa till Stockholm (vi bor i kiruna) med Grönland, Astrid Lindgrens värld och hela köret OM hon lämnade napparna (tuttar kallar vi det) till katterna. Jomenvisst vi lämpade av dom samma dag som vi kom.. allt var frid och fröjd, vi hängde på Skansen, hon shoppade loss. Tänk dig en elodie details sthlm stroller överpackad med hattar, påsar, vindsnurror, skit helt enkelt. Dag 2 grönan 11-17. Dag 3 Astrid Lindgrens värld (tog en drink på restaurangen 100m mot vattnet) dag 4 allmänt spring på alla leksaksaffärer i hela city. Dag 5 hoppade vi på planet och samtidigt som vi lyfter sliter ungen upp en tutte från innerfickan, dööönöjd och konstaterar att det här var kul mamma. Vet inte om man ska skratta eller gråta haha

 • mamman
  24 september, 2017 at 00:44

  Men Bingo lärde ju honom vara utan napp när han hade dem ett tag för några månader sen. De var på landet, tror jag. Och så visste du inte det utan gav honom napp när han kom till dig… Ni skrev om det.

 • Tyra
  24 september, 2017 at 08:53

  Alex kommer inte vara lika hård när det gäller Falke. Du kommer märka alla små skillnader han gör och bli förbannad.