Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Men kommer vi någonsin att sluta prata om min fest?! Jag hoppas inte det. Så fick man ett omslag som pricken på moset det är fan inte alla som lyckas åstadkomma det får jag lov att säga. Och jag är bara glad. Så glad! För allt. Glad och tacksam. Jag går som på speed försöker få ordning på min vardag igen. Lönerna ska göras, skatter ska betalas, bebis ska utvecklas, stora barn ska vara nöjda och ha kul. Jisses! Jag kom hem från Nice måndag kväll tog min första dusch torsdag morgon. Jag har rört mig sen jag kom hem. Tvätt, plock, datorn. Tvätt, plock, datorn. Gäst hos Anitha, podd med Malin. Podd med Bingo, hämta lämna, sova. All ledig tid har gått till att se på klipp och bilder från helgen. Jag fortsätter så här ett tag till. Tills jag är i fas igen. Det är underbart! Mitt liv är perfekt. Men det är faktiskt det. #klick

You Might Also Like

 • Hannah
  22 september, 2017 at 16:03

  Vem är förvånad över att du med din kalla personlighet sitter o ljuger så det stinker i Anithas AB show. Du blockar aldrig någon i dina sociala medier ???????????? vem försöker du lura? Du lever i en narcesistiskt låtsas tillvaro.

 • Ann Elisabeth
  22 september, 2017 at 16:28

  Ser att din nougatcreme är med i Keto Krate boxen ?. Nicely done och grattis i efterskott.

 • SM
  22 september, 2017 at 18:00

  Stackars Magdalena Graafs kille. Alla garvar åt honom i Ystad nu. Så jävla pinsamt har hon uppfört sig. ?

 • PIA
  23 september, 2017 at 00:46

  Ja Magdalena Graaf håller på att spåra ur ordentligt….

 • amandas
  24 september, 2017 at 09:11

  Hur i helvete kan man kalla dessa föredettingar för kändiselit?