Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det tar aldrig slut. Antar att jag får skylla @bingorimer för det. Det finns så mycket fantastiska bilder och filmer från den här helgen jag hinner aldrig att se klart. Den här bilden ska jag printa och rama in. Så kommer jag hålla mig glad resten av mitt liv. Många fler bilder jag har att printa. Alla vänner, så glada, känns som att ingen jag känner har ett problematiskt liv för sånt brukar ju krypa fram på fyllan. Jo! @innovationlady hälsar att hon inte alls är bäst på privatfester utan företagsfester är det hon är proffs på. Kan inte förställa mig vad hon kan åstadkomma med en företagsbudget…! Så ni som jobbar på företag och vill ha ett event av något slag, julfest kanske? Eller ännu bättre en resa till Nice med konferens för teambuilding. Eller annat! Ta in Anna för jobbet. Lita på mig jag har höga krav. @innovationevent @sofexhibition

You Might Also Like

 • G-T
  19 september, 2017 at 15:47

  Hahaha – har Bingo skickat räkningen ännu? Blink Blink Han e duktig på att fota, ditt ex! Väldigt duktig.Än har du säkert inte sett alla bilderna hohoho….Du ska se att de kommer i ett neutralt kuvert på posten hahaha…
  Klart att alla har sina problem, du oxå. Men en sådan här stund så glömmer man dem för ett tag. Och det är viktigt. Att leva här och nu.
  Särskilt om man jobbar mycket, när man väl är på jobbet.
  Jobbar man mycket så kan man unna sig – också. Och det är kul att se tycker jag – att du lever gott, och står för det.
  Men var rädda om er – pengar och status är lite allt!
  Livet kan snabbt förändras och då är det inte säkert att vänner man trodde man hade finns kvar.

 • ofelia
  19 september, 2017 at 17:09

  Hur skall du kunna överträffa detta, när du fyller 50.
  Den som lever får se!

 • j
  19 september, 2017 at 18:19

  Ja, hahahaha! Eller ännu värre: 60! En del av Katrins vänner är VÄLDIGT trötta nu och några dar till, men nu vet dom hennes tempo och vad dom har att förvänta sig framöver, hahaha!