Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag ska dela med mig ett tag till. Det är lite synd att insta är så känsligt för uppfriskande innehåll för annars har jag en väldigt rolig film på @thepumaswede när hon kutar runt naken med en borrmaskin och pepprar träd med den. Pappa går oroat efter henne för att försöka stoppa det hela. Har en del kul bloopers men tyvärr. Allt innehåller nakna människor. Ni får hålla till godo med bästa @carolinetamm.art hon är för övrigt en väldigt duktig konstnär kolla in hennes konst!

You Might Also Like

 • Anki
  18 september, 2017 at 19:00

  Var det en ”nudist – 40 års fest” du hade?

 • G-T
  18 september, 2017 at 19:59

  Tack för att du delar med dig – ser Pumaswede framför mig med din pappa efter, hahaha det måste har varit en syn….vissa saker mår kanske den pryda omgivningen bäst av att inte veta något om.Huvudsaken att du hade kul allafalll!

 • B
  18 september, 2017 at 20:25

  Vilken otrolig fest du ordnat och så fantastiska vänner, Du strålar verkligen och är så snygg. Bingo måste jag bara hylla också vilken otroligt fin kille. Han är verkligen BINGO.

 • donna
  18 september, 2017 at 22:27

  Omg så ful han är!

 • Nettis
  19 september, 2017 at 12:42

  Så elakt att uttrycka sig så om en annan person. Hur ser du själv ut?

 • Cissi
  19 september, 2017 at 16:56

  Båda är skitfula! ???
  Och Nettis, jag har ingen bild på mej själv men jag loooooovar – jag är skitsnygg! ???