Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag vet inte hur era tjejkompisar håller tal men jag har svårt att se att de skulle kunna bräcka mina. Det är otroligt mycket kärlek jag får från mina vänner det gör mig väldigt lycklig. Jag älskar er och tack för det bästa talet och den finaste sången. @sarasommerfeld @carolinetamm.art @susannekap @mickise @sippanhagerman @helena_lind1 @jessicaabril @iborggren @saragolden @carolineferber #katrinz40

You Might Also Like

  • Lollo
    18 september, 2017 at 13:24

    Mina ”tjej”kompisar gjorde samma sak när jag fyllde 40, men den texten var – nog lite ”värre” 🙂

  • Lo
    18 september, 2017 at 14:19

    Grattis i efterskott! Vilken fest! Fantastiska vänner och familj. Grym x-man dessutom. Åldern är bara en siffra, livet tar inte slut bara för att man fyller 40!! Tvärtom kanske. Tack för att du bjuder på dig och för att du bjuder in oss i ditt liv. Alla som anser annat är bakåtsträvare. Om det var Bingos fest så hade hurrats, och vi hade fått höra shit vilken skön snubbe. Men det är jäkligt nice att säga shit vilken skön brud. För visst mår man bra av att leva i ett land där både kvinnor och män får ta plats. Jag personligen hade inte vinglat på en stol med särade ben 😉 men det betyder inte att inte du kan göra det. Så underbart att vi alla är olika och inte stöpta i samma form. Fortsätt att vara Du 🙂