Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Har absolut inte samlat mig än och kommer nog inte göra det på ett tag. Jag är så fullproppad av kärlek och de här minnena för livet kommer aldrig toppas. Eller jo förresten på min 41-årsfest @lidoplagenice. Cut and paste. Klänningen syr @josefinethelin, festen arrangeras av @innovationlady @innovationevent och @sofexhibition, samma band, samma sångerska, samma saxofonist, samma dj, samma underhållning. Men framför allt: Exakt samma gäster. Ingen har bättre vänner än mig i hela världen. Helvete vilket jävla drag. #katrinz40

You Might Also Like

 • Diana
  17 september, 2017 at 18:20

  Grattis på 40-årsdagen Katrin. Det är fan stort och vad kul att du hade det så bra, nu sägs det att det riktiga livet börjar och jag önskar dig allt gott i ditt riktiga liv.
  Kram

 • Minou
  17 september, 2017 at 18:41

  Idag är det ???
  GRATTIS!

 • Fia
  18 september, 2017 at 00:20

  Grattis! Du verkar haft en toppen helg! Grymt!