Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag hinner inte med mitt instagram det är så fantastiskt allt samman! Jag är så avslappnad, tar till mig allt härligt, maten är ljuvlig och jag är skitsnygg. #katrinz40

You Might Also Like

 • miss
  16 september, 2017 at 22:39

  …alltså ditt ego är så äckligt stort! jag,jag,jag alltid ego! Behåll det för dig själv!!!!! Tror du på riktigt att alla på festen är dina riktiga vänner? Bullshit!

 • Motte
  16 september, 2017 at 22:43

  Sorry, tuttarna har trillat ned till knäna!
  Vem e transan?

 • Laura
  17 september, 2017 at 04:05

  Måste bara kommentera eftersom du får så otroligt mycket skit i kommentarerna!! Varför och hur orkar folk lägga ner så mycket tid på att skriva elaka kommentarer?
  Katrin, du är så jävla härligt ego och fortsätt med det. Det river i de svenska lagom hjärtan att se framgång, ärlighet och skönhet på en och samma gång vilket väcker deras avundsjuka. Fortsätt som du gör din sjukt snygga 40-taggare!

 • Sats
  17 september, 2017 at 06:55

  Re Laura: Måste själv kommentera eftersom Läsarna får så mkt skit från Katrin,hennes ständiga hat,mobbning och lågbegåvade uttalanden. Hur orkar folk?Mobbning är inte framgång. Så oerhört att du Laura mf inte tänker längre,och slutligen inte undra på att tjockismobbingen ökar i småskolor är, det kan dom tacka KZ för.

 • Mim
  17 september, 2017 at 08:06

  Två hästar på grönbete

 • G-T
  17 september, 2017 at 09:49

  Måste va tråkigt att vara så djävulskt avundsjuk – de vänner som har åkt ner för att fira Katrin har väl själva betalat för resan, eller hur? Skulle de göra det om de inte vore hennes vänner tror ni?Ni söta jordgubbar på bilden – fortsätt festa och bry er inte och STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

 • Maria
  17 september, 2017 at 10:24

  Miss: Du måste vara så otroligt ensam i din lilla hatiska & avundsjuka värld. Mår du bra ? All den tid du lägger på att skriva avundsjuka kommentarer kan väl du försöka att lägga på ditt egna mående istället.

 • Maria
  17 september, 2017 at 10:29

  Sats: för alla barn läser kz blogg?!
  Skärp till dig, du vet mycket väl att tjockismobbing har funnits i alla tider!
  Jag e tjock och jag tar inte åt mig på ett negativt sätt alls när hon skriver. Mitt psyke är 100 gånger starkare än så. Däremot så blir jag peppad att börja träna och bli av med mina 20 kg. ( jag är galet lat och är glad i alla godsaker ) Det ni gör är att sprida eran mobbingdynga. Att vara tjock är inte hälsosamt! Punkt slut

 • J
  17 september, 2017 at 10:37

  Bra Maria!

 • G-T
  17 september, 2017 at 10:39

  Sats: Du skriver att du måste kommentera ”för att Katrin ger sig på Läsarna ”och det där stämmer ju inte. Ingenting jag hitintills sett här tyder på det.Det är DU som personligen tagit åt dig.Att DU fortfarande är kvar i småskolan – ta tag det – för din egen skull.Låt ingen sätta sig på dig för din övervikt – för du är inte ett dugg sämre för det!Jag är själv överviktig. Men tar inte åt mig alls, annars än att jag funderar över hur jag kan välja att bli smalare ur ett hälsomässigt perspektiv eftersom det är farligt för mig med övervikt, har kärlsjukdomar i släkten, vilket många har idag.Det är inte Katrin som står för mobbingen av tjocka i skolan heller.Det är barn som måste ha tillsägelse att så gör man inte.Men pedagogerna hinner inte med, det är min erfarenhet.Det du gör däremot som förälder till ett utsatt barn, är att stärka ditt eget barn och vara lyhörd ,oavsett vad som händer i skolan.För är det inte övervikt, kan det vara något helt annat och det enda du kan göra är att stärka ditt eget barn, andras barn kan du inte påverka!Och DU du kan inte lägga det som händer i skorna runt om i Sverige på en enskild människa som Katrin.

 • Insidan som räknas?
  17 september, 2017 at 10:52

  G-T, du verkar ha missat några år av Katrinz liv. Hon är, eller var, precis den som mobbade tjocka. Men jag tror hon ändrat! Eftersom hon gillar sig själv, trots att hon inte alls är trådsmal eller närapå fit. Vi ska tro så. Hon ser ut som vilken bebismamma somhelst på Bingos filmer från festen. Bra så, men hon har inte råd att kritisera vikt och utseende på andra. Många medelålders, alkoholplufsiga tanter på filmerna. Precis som vi andra.

 • Carro
  17 september, 2017 at 11:21

  G-T, hur fasen vet du om festdeltagarna själv betalat resan?? Har du tillgång till den sortens info kanske du egentligen heter Bingo, eller kanske rent av Katrin?

 • lolloL
  17 september, 2017 at 12:03

  Om jag förstått det hela rätt så har Katrin låtit flyga ner alla = betalat resan OCH alla fester, med mat, alkohol, underhållning mm mm.
  Hur det ligger till med hotell vet jag inte då alla verkar bor på hotell i olika prisklasser.

  Jag är INTE Bingo, INTE Katrin, jag var inte med 🙂
  Men jag kan läsa och har sett på olika insta vad och hur det gått till.

  GRATTIS Katrin ?✿ ?

 • G-T
  17 september, 2017 at 12:26

  Carro:Nä jag e inte varken Bingo Katrin eller nån annan i sällskapet.Jag är bara jag.
  Går bara på sunt förnuft.Att det är orimligt att betala resa o logi för 75 pers.Brukar vara vanligt vid större arrangemang i kändisvärlden att man betalar resa och uppehälle själva, då om något vet man nog vilka vänner man har. De som inte kommer man man nog uträkna som vänner då. Såg Danny Saucedo kommenterat på sin blogg angående det stundande bröllopet med Molly, att de funderar på bröllop utomlands helt enkelt eftersom det finns många som anser sig vara mer vän med paret, än vad paret själva anser. Och lite så kan det nog vara, jobbigt å va kändis verkar det som:-)))) Då kommer de som verkligen bara vill….
  Söta goa å snälla Danny…..love you…bjud mig å jag kommer på direkten alltså!!!!!!

 • Maria
  17 september, 2017 at 12:46

  Om ni ogillar Katrin så mycket vad gör ni här på hennes blogg? Lägg er tid på något ni gillar istället

 • Eva
  17 september, 2017 at 13:03

  Hon klagar mycket på allt och alla sen kan hon inte klä sig bra!!

 • Lollo
  17 september, 2017 at 13:39

  99 % av de bjudna är vänner till Katrin sedan många, många år. Någon nygift wannabie syns.
  Men Katrin kan inte jämföras med Danny som är ”ny” som ”kändis ”.

 • Irene
  17 september, 2017 at 16:03

  Aldrig sett dig i rött!

 • Filip
  17 september, 2017 at 16:10

  Katrin är en vidrig mobbare,hur skall barn som mobbas känna sig,när Katrin så många gånger uttalat sig om tjocka,sjuka,arbetslösa. Kallat sina läsare för fittor och blivit anmäld flera gånger. Så verkligen en vidrig förebild för barn som vill lita på vuxna,men vuxna mobbar precis som barn. Katrin tycker att tjocka luktar illa och är lata. Fan att försvara en sådan ond människa

 • Annika
  17 september, 2017 at 18:34

  Grattis Katrin! Vad roligt med alla dina vänner! Undrar om ovan skribenter skulle lyckas med att ordna den festen. Inte ett dugg, allvarlig avundsjuka är deras diagnos. Det ser toppenkul ut att fira sin födelsedag med alla vänner som åkt till Nice!

 • Ella
  17 september, 2017 at 19:00

  Klart att Bingo skriver här, de flesta kommentarer som tar Katrin i försvar är hans. Är man så blåst att man skaffar två barn med Sveriges mest avskydda kvinna så är man ju tvungen att försöka rentvå hennes rykte. Vilket dessvärre aldrig kommer att lyckas.

 • G-T
  17 september, 2017 at 19:31

  Filip: Försvara vem? DU gör egna tolkningar av det som Katrin skriver istället för att ta tag i i ditt eget liv.Hennes mission är att få folk att må bättre genom att gå ner några kilo.Hon kan uttrycka sig lite märkligt ibland.Men det här med vikten är en ”jättehet potatis” – nu fick jag till det helt omedvetet – det är inget skämt måste jag kanske förtydliga -Vikt är en HET potatis man inte får skriva om, och inte prata om, UTFALL någon tar illa upp. Och jag säger IGEN; Vi överviktiga väljer det själva om vi ska ta åt oss, vi väljer själva om vi vill gå ner i vikt eller inte. Men kom inte och påstå att det är BRA med övervikt. För jag mår då inte alls bra av min övervikt!Du verkar tror att du känner Katrin men det gör ju varken du eller jag. Och Bingo har nog fullt upp med sitt eget liv. Jag tror han vet att Katrin kan slåss för sig själv om hon känner att hon måste göra det. Tror inte någon av dem ens läser kommentarerna och gör de det, så tror jag inte de bryr sig särskilt mycket om dem.Man kan inte gillad av alla och vet ni,att all reklam – är bra reklam!
  All denna hat mot en person ni inte känner, hur fungerar det?

 • Bettan
  17 september, 2017 at 20:45

  Grattis!! Du är skitsnygg!!??

 • Filip
  17 september, 2017 at 20:54

  Allt detta hat mot människor Katrin inte känner,men som inte passar in i hennes inskränkta värld,för över sitt hat till barn som vill lita på vuxna,barn som mobbas för sitt utseende,och som upptäcker att Katrin också mobbar dom som inte passar in,dessutom får betalt..Hur fungerar det???

 • Hanna
  17 september, 2017 at 20:56

  G-T = Bingo = gääsp

 • G-T
  17 september, 2017 at 21:44

  Har du inte sett på fotona att Bingo är med Katrin å festar? :-))))
  Tja – jag antar att det bara är två personer i världen som vet hur det ligger till. Jag – och Bingo.
  Jag kan försäkra dig att Gammeltjärringen (G-T) inte är densamma som Bingo.
  Men han får sig säkert ett gott skratt om han tittar in här.
  Hoppas du har roligt på festen du med Bingo!

 • Lolo
  17 september, 2017 at 21:53

  Du är cool och ja, du är skitsnygg! Grattis! Bara att leva livet!

 • Maria
  17 september, 2017 at 22:53

  Den svenska avundsjukan visar sin fina sida.. ja hon må ha sagt / skrivit en del saker som jag inte håller med om.. VEM har inte det?
  Ska alla ni känner hålla det emot er i all framtid så som ni gör mot Katrin? För tusan väx upp.

 • Hanne
  18 september, 2017 at 08:26

  G-T, har du inget hum om IT alls? Skulle inte Bingo kunna skriva från festen? Måste han sitta I Sthlm I sin lägenhet och skriva på sin dator? Jaha….

 • G-T
  18 september, 2017 at 08:56

  Hanne: Genom att idiotförklara mig så når ditt budskap ut, eller?
  Vem sa nåt om mobbing?
  Bingosom partajar i Nice har nog roligare saker för sig än att gå in här…..

 • Hanne
  18 september, 2017 at 10:25

  Jag har inte skrivit ett ord om mobbing! Klar missuppfattning eller sammanblandning….

 • K
  18 september, 2017 at 10:36

  Alltid någon som drar upp avundsjuka vad ska man va avundsjuk på i detta fallet på Katrin hahaha knappast?

 • G-T
  18 september, 2017 at 11:28

  Hanne: du ironiserar här ovanför om att jag inte skulle fatta IT: även det kan se som en form av mobbing, jag varken missuppfattar eller sammanblandar det.Det står som det står. Och det får du stå för.Du nedvärderar andra, vill med det får andra att verka dummare än dummast,kom med sakliga argument och åsikter istället.

 • amandas
  18 september, 2017 at 16:11

  Vaddå kändis? C kändis är vad Katrin är på sin höjd, wannabe precis som Book,Graaf,paradise hotel folket,idol,fångarna m.m. Pinsamt!

 • C
  21 september, 2017 at 19:05

  Amanda det är nog rätt gött att vara C kändis ? Klirr i kassan … tjänar nog liiite mer än dig? Har du en välbetalt jobb och en högre rang på ditt jobb så är det tragiskt att du isåfall sitter här och sprider dynga!!!!!!