Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Byggare Bob och leverpastej för Ringo. Ägg, oxrulader och gammal lax för Bingo. Kaffe för mig. Jag har tappat aptiten. På riktigt. Vi ska prata om det sen, nu måste jag sticka till dagis!

You Might Also Like

 • Evelina
  20 februari, 2013 at 09:33

  Läs gärna min blogg om livet & LCHF: http://finest.se/evelinasvärld

 • Ylletröja
  20 februari, 2013 at 09:47

  Gravid? Grattis!

 • micaela
  20 februari, 2013 at 10:02

  väntas det tillökning kanske:-) ? grattis om så är fallet:-)

 • Karin
  20 februari, 2013 at 10:22

  Själv ska jag prova din müsli ikväll, kom äntligen iväg till LCHF-klubbens butik igår! Jag undrar dock vad det är i müslin och hur mycket kh den innehåller? Bra att veta om den är så god att man vill vräka i sig…

 • LCHF ger cancer...
  20 februari, 2013 at 10:35

  Ja tror fan du tappat matlusten när det står i alla tidningar att LCHF är cancerframkallande. Inte behöver man vara någon raketforskare för att fatta det heller men du är väl under medelnivån inteligensmässigt… Säger sig själv att allt fett och alla konstgjorda produkter som bla guarakärnmjöl och zantangummi är cancer framkallande. Du går snart i konkurs. Stackare! Inte lätt när det är svårt!

 • Emelie
  20 februari, 2013 at 11:01

  Grattis isåfall!

 • Hanna
  20 februari, 2013 at 11:11

  Läste både i Metro, GP och på Aftonbladet att LCHF är cancerframkallande. Något jag misstänkt hela tiden. Att äta fett i sånna mängder kan aldrig vara nyttigt. Hur tar du dig ur detta Katrin? Genom att tiga ihjäl det, debattera (vilket du inte är bra på) och hävda att forskarna har fel eller släppa nyheten att du är gravid i 5:e veckan för att styra den negativa uppmärksamheten åt ett annat håll. Spännande! Antingen har du tappat aptiten pga att du insett att LCHF är dåligt för kroppen (inte troligt) eller så är det för att du är gravid (mer troligt).

 • Nikolina
  20 februari, 2013 at 11:21

  Tillökning ? Hoppas de 🙂 Ni får så sjukt vackra barn !
  http://www.ankpung.se, 23år , mamma till en liten son, skyddad identitet, förlorat mina föräldrar

 • José
  20 februari, 2013 at 11:34

  Vackra barn… Dom har ett. Söt som ungar e mest men vacker. Allvarligt. Fatta hur Ringo kommer se ut i vuxen ålder! Tänder värre än lille skutt… Por basterd! Katrin lär väl vara på andra sidan vid det laget. Pga sin äckliga cancer-diet!

 • Malin
  20 februari, 2013 at 11:55

  Men nu får du väl förihelvete ge dig? Hoppa på barn? Förbannade avundsjuka psykfall. Försvinn från bloggen ist för att gå på personangrepp via nätet. Tyder på en väldigt låg intelligenskvot.

 • Elisabeth
  20 februari, 2013 at 11:58

  Ojoj ojoj – svennisar i nöttskal. Så fort någon ”bäst vetande” uttalar sig i media i ämnet som passar som bra till egen okunskap så fröddas det med kommentarer i typ: Vad var det ja sa…. etc.. Jag undrar bara hur bra för hälsan är att dricka cola, äta färdiga maträtter från t.ex findus, stoppa i sig bröd som håller i månader utan att mögla och äta all havfabrikat varje dag till lunch/middag. Det måste vara rena hälsokuren i så fall om LCHF är cancerframkallade. Sjukt värre är era kommentarer i riktig svennis ända … Gråta eller skratta – det är min dilema.

 • Elisabeth
  20 februari, 2013 at 12:01

  har du stannat vid dessa tidningar??? Borde läsa mer vetenskapliga utgåvor, kvällstidningar sällan bidrar till någon bildning vilket du är klar bevis på. Tycker synd om din trångsynhet. 2013 borde sinnena vara mer objektiva än du och likasinniga bevisar.

 • anonym
  20 februari, 2013 at 12:09

  Fettet,fettet. fettet det drypande fettet, som stelnar i blodkärlen, bildar proppar så att man döden dör,hemska tanke. Tänk på era anhöriga.

 • Helena Karlsson
  20 februari, 2013 at 12:19

  Det säger sig väl självt att fett inte är bra i sånna mängder som vid LCHF kost. Jag äter naturlig mat men jag äter både ris, bröd och pasta. Du Elisabet kan inte vara smartast i stan om du tror att alla som inte äter LCHF sitter och proppar i sig cola och färdigrätter. Jag bakar eget bröd och odlar potatis och grönsaker i trädgården. Äter allt med måtta men undviker omättat fett och tillsatser. Har perfekt lipidstatus och väger 55 kg til mina 165 cm.

 • Elisabeth
  20 februari, 2013 at 14:43

  Måste säga att du fick mig att skratta!!! Men jag är orolig att det har hänt i din hjärnan eftersom den hade hakat upp sig på något sätt. Tror du verkligen att folk som inte äter enligt LCHF lever fetfritt liv eller? Kanske margarin är bättre alternativ? Skaffa dig en bra grundkunskap och nästa gång var säker att hjärnan arbetar innan du engagaerar munnen. Det lyser mörket genom hela din kommentar :=(((

 • Jessica
  20 februari, 2013 at 21:48

  Håller med Malin vilken jävla låg människa fy fan

 • Betty
  20 februari, 2013 at 23:45

  Grattis världens bästa Helena Karlsson, du är jätteduktig, men tror du att det kan finnas en liten chans att inte alla är stöpta i samma form som du? Kanske att det finns människor som går upp i vikt även om dom äter som du? Och jag vill så otroligt gärna vet vad du menar med ”fett i såna mängder” När man skriver så, så förstår man att den som skriver inte alls är insatt. Men lätt att kritisera ändå…

 • Jessica
  21 februari, 2013 at 14:28

  Här vore väl nåt för den biltokige lille Ringo, se till att köpa två set för det är inte roligt om det står i en igångsatt diskmaskin när det är dags för mat.

  http://www.coolstuff.se/Constructive_Eating

  Tack för en bra blogg 🙂