Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

I samarbete med LOHILO håller jag en utlottning där du kan vinna GLASS! 10 st personer väljs slumpmässigt ut och vinner glass från LOHILO.Reglerna för att vara med är enkla:- Följ @lohilo- Tagga minst 3 vännerVinnarna dras den 18 september#lohilo#tävling

You Might Also Like

 • Gunilla.M.B.
  16 september, 2017 at 13:08

  Önskar vinsten till min dotter – för jag har själv inte den sortens glass nära mig , tyvärr ! Taggar JessicaBuder , Mandy Buder , Andrea Afterhed ( om jag nu lyckades göra rätt ?? )

 • Sanna Andersson
  17 september, 2017 at 11:49

  Hade varit supergott. @jennanpennan18 @inoskaniner @nathaliekindler

 • Annika Nilsson
  18 september, 2017 at 08:27

  WOW! Följer LOHILO på instagram! (aneritrea) Taggar @mammamuh_ @manettan @theyarp