Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså igår efter ett jag informerat det sista om var allt finns i min lägenhet och hur allt görs med Falke, Ringo och Rambo inklusive alla koder till dagis, skola, människor att ringa om något händer… börjar fundera på om det är värt att resa nästan.. De är så olika mina små grodor. Rambo är som jag som en maskin. "Mamma, godnatt, du är världens bästa mamma, godnatt. Sjung nu bara". Ringo är så känslig så jag blir knäpp när jag tänker på att han kanske en dag träffar en tjej som är som jag. Han grät, vi kramades länge. Han har en egen telefon så han får ju ringa mig när han vill. "Men tänk om det blir inbrott? Om det börjar brinna osv.." Vi tänkte åka på härlig solsemester med alla barn har ni tips på var? Vill ha direktflyg helst, sol bad och lugnt. Tänkte på Aruba kanske? Sri Lanka? Har någon något bra tips som är kul för barn! Tas tacksamt emot. Inte Thailand helst varit där så mycket men inget klår ju fan Thailand så kanske får bli det. Inte varit på Kao Lak… vad säger ni?! #tredagarkvartill40 oj ha ha glömde skriva orsak till bild. Kinamat. Älskar kinamat! Vi åt det i Alex lägenhet igår. Direkt ur plastet. Så jävla gott!

You Might Also Like

 • Eva
  14 september, 2017 at 09:29

  Har Alex kvar sin lägenhet ? Jag trodde att ni flyttat ihop på riktigt !

 • Lisen
  14 september, 2017 at 09:36

  Kha Lak! Inte många ställen slår Thailand, ett säkert kort och massor av fina moderna och barnvänliga hotell direkt på stranden. Varit i Khao Lak två gånger och älskar det. En timme från Phukets flygplats, restauranger, affärer och marknad. Kolla JW Marriot i khao Lak och nya X10.
  Lisen

 • Gunilla
  14 september, 2017 at 09:56

  Undrade ochså samma sak! Är ni särbos??

 • Åse Molin
  14 september, 2017 at 15:48

  Khao Lak är fantastiskt fint , men mina barn tyckte det var urtråkigt (för lugnt) när vi var där.. Vi åker nu i år 3:e Dec och blir borta över jul, dock inte Khao Lak denna gång just pga detta, men det ska bli sååååååååå jävla skönt att slippa julkommersen?

 • BestAshley
  2 augusti, 2019 at 21:49

  I have noticed you don’t monetize katrinz.se, don’t waste your traffic, you can earn additional bucks every month with new monetization method.
  This is the best adsense alternative for any type of website (they approve all sites), for more info simply search
  in gooogle: murgrabia’s tools