Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Stannade till på Broms på väg hem för att ta en kaffe med Falke och syrran (som startat instakonto för sin advokatfirm @advokatfirmanz ). Så kom @ebbavonsydow och slog sig ner. Sen hade vi så trevligt så jag bestämde mig för att glömma tid och rum. Sen ringde Joel om att han kan komma och öppna den gröna boxen kl 11 så då strosade vi ner till Twilfittan för att köpa tuttlapparna. Det sista på min to do inför resan. Förutom maten från @mathem som kommer 14, hämta Alex kostym från kemen, soldush, göra mat till Falke och lite annat smått. Så kom jag hem nu. Och möts av det här. "Hallå! Ho ho är det någon hemma hos mig?" Alex i Malmö, Bingo i luften, vem har mer min kod hem…? "Hallå…!" Inbrott kanske.. Nä bara jag som lämnat lite öppet när jag gick imorse. Skrattar ihjäl mig. Om jag är stressad för min fest? Kanske lite. Ps. Tur att inte Alex kollar insta han skulle bli så irriterad… först nyckeln sen det här. Hur virrig kan man vara egentligen? Förfärligt.

You Might Also Like

  • Smulan
    13 september, 2017 at 17:09

    Haha. Det blir nog bra ändå. Ha en fantastisk födelsedagsfest. 🙂