Okategoriserade

Maybeauty

Samarbete / Jag har använt fransserumet MayLash från MayBeauty och är imponerad av resultatet! Jag har fått längre, fylligare, tätare och starkare ögonfransar som inte faller av lika lätt och som verkligen snyggar till ögonen, med eller utan make up. När man applicerar ögonfransserumet på ögonfransarna når näringen som finns i serumet rötterna och stimulerar tillväxten av ögonfransarna samt stärker de som redan finns.Det är lätt att använda, man stryker över ett tunt lager på fransraden varje kväll. Man ser resultat väldigt snabbt, oftast efter ett par veckors användning.Använd Maylash där du vill att ögonbrynen ska växa. Maylash förlänger både ögonfransar och ögonbryn och man kan själv välja om man ska använda serumet på båda fransraderna eller endast övre fransraden. Då serumet har en unik blandning av näringsrika ingredienser passar det även bra om man gjort en ögonfransförlängning och serumet kan därmed användas om man har fransförlängning.Ögonfransserumet är naturligt och innehåller kraftfulla proteiner, ingen av MayBeautys produkter är djurtestade vilket gör att de förutom att ge goda resultat även är behagliga att använda. Om man använder fransserumet regelbundet får man naturligt långa, täta och starka fransar som verkligen framhäver ögonen och ger ansiktet det lilla extra.Jag har fått dela med mig av en rabattkod som ger er 30% rabatt under en begränsad period.

rabattkod: maylashkatrin

Köp här!

You Might Also Like

 • Petra
  12 september, 2017 at 17:29

  Den använder jag och min syster också! Riktigt bra är den!

 • chris
  12 september, 2017 at 18:10

  På mig funkar den inte alls. Syrran fick den och hennes ögonfransar föll av nästan allesammans + att hon fick enorm klåda.

 • Smulan
  12 september, 2017 at 18:10

  Är det någon här inne som har pejl på vem som driver detta bolag och vad produkterna innehåller. De har jättebra hemsida och varorna innehåller ”naturliga råvaror”. Men det finns inte ett spår av innehållsförteckning. Är faktiskt intresserad av det här serumet. Men vill inte köpa grisen i säcken.

 • Anna
  14 september, 2017 at 13:55

  VARNING FÖR MAYBEAUTY! Och du Katrin borde snarast avsluta detta samarbeta om du vill bli sedd som en pålitlig affärskvinna!
  Jag beställde serumet för några veckor sedan. På den svenska hemsidan upplystes jag om att jag fick 30 procent rabatt (genom Facebook), att det var fraktfritt och en fakturaavgift på 29 kronor Allt som allt skulle jag betala 287 kronor.. Men nu måste jag betala 179 kronor extra för att kunna hämta ut paketet! Absolut ingenting antydde att mer utgifter kunde tillkomma eller att de skickade från utlandet. Under en rad under köpvillkor står att alla produkter är ”exkl. moms” men det syns inte när du gör själva köpet. Och hemsidan slutar på .se så man tänker inte att man eventuellt beställer en vara från utlandet (det är registrerat på Malta).

  Jag försökte kontakta företaget på den uppgivna mailadressen (de har inget telefonnummer) men fick tillbaka mailet som UNDELIVERABLE (ja, jag hade skrivit korrekt adress).

  Är detta ett företag du verkligen vill ”samarbeta” med, Katrin?

 • Anna
  14 september, 2017 at 15:26

  forts. MayBeauty: En känga även till Klarna som anger att de har en noggrann policy för vilka företag de samarbetar med och i en chatt skrev att det jju inte är bra att kunden inte kan nå Maybeauty och att företaget inte informerar på sin svenska hemsida att de skickar från utlandet och att tullavgifter kan tillkomma – men ändå verkar ytterst ovilligt att gå vidare med detta. Inte så väldigt noggrann policy va, Klarna?

 • Anna
  15 september, 2017 at 21:05

  I sanningens namn ska skriva att MayBeauty har svarat nu dagen efter. Jag skickade flera mail i går och fick tillbaka dem, men kanske var det inte Maybeautys fel. Jag vill inte vara orättvis.

 • Anna
  20 september, 2017 at 19:42

  Samt tar jag även tillbaka ”VARNING”. Min reaktion ber jag inte om ursäkt för, jag blev belagd med en avgift som inte nämnts vid köpet och företaget gick inte att nå då jag försökte vid två tillfällen. Men jag har fått goda förklaringar till hur det hela kunnat uppstå, blivit ersatt för den oväntade kostnaden och vill inte längre belägga företaget med ”varning”..