Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Låt mig få presenter skon som ska få inviga mitt 40-åriga liv. Alla inköp är klara. Bordsplaceringen är ivägskickad. Bara en sak som återstår för mig att göra. Skriva ihop mitt välkomsttal. Börjar känna mig nervös för den här dagen. Alla mina vänner samlade på vår strand @lidoplagenice alla mina vänner. Inte en enda som inte kommer. Alla kommer till Frankrike för att fira min födelsedag. Känner mig väldigt älskad och lycklig över det. Jag kommer nog lipa. Börjar lipa bara jag tänker på det. Herregud. #sexdagarkvartill40

You Might Also Like

 • sara
  12 september, 2017 at 09:19

  Så snygga!

 • Helena
  12 september, 2017 at 11:04

  Stackars dig! Vilken fruktansvärd ångest och åldersnoja du uppvisar! Hela livet är visst en enda bantning och nedräkning för dig.
  Tror dessutom att du har minst lika kul i ett par dojor från ”Din sko” som I dom fotförstörande monstren från kändismärktet. (Ursäkta reklamen, jag har INTE fått betalt)

 • Lovisa
  12 september, 2017 at 13:12

  Där börjar vi prata sko. FYFAN vad snygga!!

  Mvh snygg smal 20-årig sthlmare inte överviktig bitter 40-plussare som ovan

 • Emelie
  12 september, 2017 at 13:20

  Katrin, tänk på att gå in skorna innan festen. Du vill inte tänka på blåsor och skoskav på din stora dag. Bara ett tips.

 • Loo
  12 september, 2017 at 13:27

  Håller du själv talet – när jag fyllde 40 höll min man talet, välkomnade alla och påtalade glädjen att han (och hans fru = jag och våra barn) var glada att alla ville komma för att fira mig.

 • Loo
  12 september, 2017 at 13:29

  Glömde: Hoppas ni alla får härliga dagar och GRATTIS!!!
  Du går in i en gyllene tid nu Katrin!!!

 • amandas
  12 september, 2017 at 13:35

  Du verkar värre än Läckberg,sälj din jävla födelsedagspresent ångest till ngn billig blaska. Har aldrig varit med om ngn som måste hänga ut sin ålder så mkt som du. Varför spela glad då det syns i blicken att du mår dåligt. Har själv fejkat att allt var underbart,men alla såg i mina ögon att jag ljög…

 • Helena
  12 september, 2017 at 18:07

  Heja Lovisa, självförtroende ska man ha!
  Det borde kanske Katrin också ha så hon slipper tjata om sin ålder hela tiden.
  Om du är intresserad så är jag en smal, snygg 29-åring med självförtroende som verkligen hoppas bli 40 så småningom. Alternativet är mindre kul nämligen!
  Hoppas du fattar det TROTS att du sthlmare!

 • Yoh
  12 september, 2017 at 18:08

  Lovisa lilla. Sch, sch, ta d lugnt. Du är ju överlycklig, smal, ung, bor i Sthlm, alltså lyckad. HELT jävla superlyckad Zytofreak. Så låt oss kommentera ur hjärtat här, sluta hoppa framför tangentbordet, cool down.

 • Magda
  13 september, 2017 at 15:38

  Helena, nej man har verkligen inte lika kul i vilka skor som helst. Jag älskar att vara snyggast på stället jag är och för att vara det behövs även snygga skor och kläder ,inte bara snygg kropp

 • Nessem
  13 september, 2017 at 17:06

  Så tråkigt för dig Magda att du måste ha en särskild sorts skor (och kläder) för att ha kul.
  Tror knappast du är snyggast på stället för att du har dyrast (= snyggast ?) skor.
  Så otroligt omoget skrivet!

 • C
  13 september, 2017 at 19:14

  Har man råd så köper man väl hur dyra skor och kläder som man själv vill !! Typiskt Svensk avundsjuka ….. kan inte jag så ska ingen annan heller kunna det. Vill du / ni släpa skor på Din sko gör det? Och låt dem som vill handla dyra skor …. ganska enkelt att förstå …. eller tydligen inte ??

 • C
  13 september, 2017 at 19:14

  Inte släpa utan köpa !!!

 • Magda
  13 september, 2017 at 19:36

  Nesserm, tråkigt för dig att du har svag läsförståelse. Jag skrev inte att jag måste ha dyrast skor på stället. Jag kommer aldrig ha råd att köpa mig ett par skor från Jimmy Choo.