Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag känner mig lite sliten idag. Jag vilar medan de andra går in i akvariet. Ringo har lämnat napparna till katterna film @bingorimer om ni vill se hur det går till. Jag har hittat ett hopprep med Nemo-handtag i shopen som jag tänkte köpa till Ringo för att han varit duktig. Spännande med nattningen ikväll. Nova ska också få välja vad hon vill ha i shopen när de kommer ut. Måste sluta med det där "inte-beteendet". Jag fick allt jag pekade på som barn och se hur bra det har gått. Jag är inte dum i huvudet när det kommer till pengar och har aldrig varit. Man måste nog bara lära dem uppskatta prylarna som de får. Vad tror ni om det resonemanget? Hatar det där får inte-tjatet. Sossigt @martinagahn #instacollage

You Might Also Like

 • anonym
  25 augusti, 2013 at 14:30

  Varför frågar du, när du ändå inte läser kommentarerna.
  Är det för att få igång läsarna, så att du kan tjäna så mycket som möjligt. Vilket är inget fel. Men jag tycker att det inte är rätt mot dina läsare, att aldrig få någon respons för sina kommentarer!

 • Minna
  25 augusti, 2013 at 15:00

  Söt liten mage du har 🙂 Tror du får en tjej denna gång!

 • Helena
  25 augusti, 2013 at 15:10

  Det kan ju vara svårt att få allting man pekar på om föräldrarna inte har så hemskt gott om pengar, alternativt vill prioritera roliga gemensamma aktiviteter istället för att ge bort småskit var och varannan dag. Har man föräldrar som står på verkstadsgolv och jobbar inom vården så har man, antar jag, men jag blev inte konstig för det.

 • Cathrine
  25 augusti, 2013 at 15:21

  Jag fick med allt jag Pekade på eller önskade… Men är inte så jag vill ha jag vill ha person ännu heller i vuxen ålder 40 år.

 • anonym
  25 augusti, 2013 at 15:23

  Nej du har ju blivit en helt perfekt människa.
  Var glad för det.

 • Wow
  25 augusti, 2013 at 15:25

  Det där med napparna är väl konstigt? Att barnen ska ge sina nappar till katterna? Säger folk helt allvarligt till sina ungar ”Jo, katterna behöver dina nappar nu” ?
  Lika dumt som jultomten. Men bra för att bli av med napparna, ungar får Goofytänder av napp.

  Jag tycker folk kan köpa grejer till sina barn. Men efter tredje ungen så lär man sig att det mesta hamnar i leklådan för att aldrig lekas med igen. Alternativt går sönder.
  Därför köper jag numera billigt skit, lek och kasta bort metoden.
  Vårt problem är ändå glass.
  Jag säger ja till glass nästan varje dag och mina ungar är sockerberoende nu. Så det blir mycket frukt, men det ska ju vara bra för dem.
  Hej Då.

 • Cattis
  25 augusti, 2013 at 15:35

  Du som alltid hånat ”Blondinbella”, nu har du bredare gravidrumpa än vad hon har och ändå lever hon väl i princip på kolhydrater. Liiiiiite roligt är det ju. 😀

 • Camilla
  25 augusti, 2013 at 15:56

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Cecilia
  25 augusti, 2013 at 16:55

  Hej.
  Vi sågs idag på Skansen, du satt på bänken brevid där min dotters ena snuttis blev kvar.
  Ja la märke till din lchf väska, å en tanke slog mig. Hur gör du me dagis, får Ringo äta vanlig dagismat?
  Båda mina barn har problem me magen, speciellt min son på fyra år. Här hemma väljer ja bort dom sämre kolhydraterna, både till mig å barnen. Å barnens magar funkar bättre då. Men på dagis får dom ris, potatis, pasta å bröd.
  Läkarna vi varit till tycker att barn ska äta ovan nämnda.
  Så ja skulle bli jätteglad om ja fick svar, på hur ni gör me dagis?
  Mvh cecilia

 • anonym
  25 augusti, 2013 at 17:05

  Snälla du, tror du att Katrin kommer att svara dig här på bloggen. Tror knappast det, men lycka till.

 • Carrie
  25 augusti, 2013 at 17:59

  Tror helt på det resonemanget. Det är jätteviktigt att lära barnen tacksamhet och uppskattning över vad de har och får. Spelar ingen roll om man har lite eller mycket. Kan man inte känna uppskattning, tacksamhet och glädjen i att ge till andra då tror jag inte att man kan bli riktigt lycklig. Kanske man kan men jag tror inte det. Men det här med katterna och napparna hahahaha…jag måste kolla filmen 🙂

 • Erika
  25 augusti, 2013 at 19:47

  Förlåt en okunning , men varför är Östermalmsungar gnälligare och senare i utvecklingen än andra ? sitter med nappen i mun och tittar undrande på andra barn gör !

 • Caroline
  25 augusti, 2013 at 20:20

  Även om man är tacksam är det bra att veta och förstå värdet i pengar och saker. Jag vart väldigt bortskämd och det har inte gynnat mig i vuxen ålder. Alls! Så bara för att det gått bra för dig betyder det ju inte att det gör det för alla. Lika lite som det betyder att det ska gå som för mig. Jag känner dock hellre safe then sorry!

 • L
  25 augusti, 2013 at 20:24

  Gud va många det är som är hatiska på denna blogg! Katrin är ambitiös, påhittig, framgångsrik och samtidigt gjordnära i jämförelse med andra östermalm brudar och rikemanswannabes. Har läst bla Sofi fahrmans blogg som känns som en enda rosa bubbla, trots spädbarn och allt det jobbiga som medföljer. Blondinbella likaså. Folk får sluta störa sig på att Katrin bara för att öppnar upp sig, är ärlig och inte fjäskigt falsk.

  Lycka till Katrin, me barn, familj och företag! Exciting times!

 • Lotta
  25 augusti, 2013 at 21:53

  Trevligt att titta in.Nu vet jag vem du är lik Gunde Swan ,ni har lika ögon.

 • Jenny
  25 augusti, 2013 at 21:53

  En fd klasskompis till mig fick alltid allt hon pekade på av sin far. När han dog insåg hon att hon bara fått prylar och inte det viktigaste – kärlek.

  Jag blev inte ett dugg bortskämd när jag var liten och det har hjälpt mig senare i livet när jag inser värdet av saker och ting.

  Alla har sin tro, men KZ är väl alltid ute efter att provocera vad det än gäller…

 • sandra
  25 augusti, 2013 at 22:45

  svAn

 • Elisabeth
  25 augusti, 2013 at 22:51

  då får du läsa oftare – hon svarar vist på kommentarer – antingen genom inlägg eller just när hon visar bilder. Men förväntar du dig ett PM så får du läsa andras bloggar (med svar)

 • Elisabeth
  25 augusti, 2013 at 22:55

  byt dina glasögon du… eller så uppdatera båda bilderna. Bella har alltid varit större än Katrin och nu ser hon ”jättegravid” ut – det gör inte Katrin. Varför alla dessa idiotiska jämförelsen.Hur tjock rumpan har du? Eller har du inga egna vardagsbekymmer?

 • Elisabeth
  25 augusti, 2013 at 22:56

  anonym – kan du inte bara dra??? du suger!

 • Elisabeth
  25 augusti, 2013 at 22:58

  varför blir visa människor dumare än andra – oavsett var de bor? Du verkar tillhöra den första skaran – eftersom du våndas med dessa frågor…. jag bara undrar?

 • tittut
  25 augusti, 2013 at 23:07

  Haha hon har redan berättat att hon får en pojke 😉

 • tittut
  25 augusti, 2013 at 23:10

  Haha en gammal kärring som beter sig som en 14 åring.. Elisabeth .. du ruttnar i helvetet om du fortsätter så här

 • My
  25 augusti, 2013 at 23:13

  http://www.expressen.se/kvp/experternas-rad-lagg-inte-upp-bilder-pa-barn/

  Vad tycker du om detta Katrin?

 • kikki
  26 augusti, 2013 at 00:10

  det gick ju åt helvete för dig

 • Cattis
  26 augusti, 2013 at 07:51

  Jag ser med samma glasögon som Katrin har… 😉 Skrev inget om hur gravida de ser ut, konstaterar enbart att ”grisen Bella” inte är tjockare än ”smala Katrin” just nu.

 • Lottie
  26 augusti, 2013 at 19:31

  Vad skriver du?

 • Lottie
  26 augusti, 2013 at 19:33

  …blir visa människor dumare??

 • Lottie
  26 augusti, 2013 at 19:35

  Hur menar du? På vilket sätt gick det åt helvete?