Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Så här känner jag mig idag. Stressad och svettig. Svårt att hinna med, pressar in för mycket. Får mycket gjort men svårt att hålla sig fräsch. Hade i kalender att hälsa på farmor, fick panik för det gör att dagens träning utgår. Skickade in Falke drog på mig träningskläderna kubbade i Solna fem kilometer i högt tempo. Farmor skakade på huvudet, undrar varför jag inte bara sätter mig och äter en Napoleonbakelse istället. Sitter nu och andas ut. Svarar på mejl. Käkat makrill och ägg. Hon skakar på huvudet. Falke svinnöjd. Det viktigaste. Snart hämta fem barn. Ge dem middag sen fotbollsträning. Till studion, spela in program. Kunde inte säga nej till det heller. Vissa dagar är så här. Imorgon är en lugn dag. Bra med variation. #sjudagarkvartill40

You Might Also Like

  • Dimitri
    12 september, 2017 at 03:44

    Kul att du postar en bild från ”Alien, new frontiers” men fattar inte varför riktigt, asså ba om du fattar så hära.