Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ibland måste man ruska om sin kropp för att den ska vakna till liv. Den kan gå in i viloläge av samma mat, samma träning, samma sak varje dag. Det var länge sen jag stoppade något onyttigt i min kropp men igår gjorde jag det. Ja vet mackan… men sen kom jag hem 21.15 och var så väldigt slut. Alex ute, barnen med Bingo, tom kyl. Jag borde egentligen inte berätta det här för er men jag ska göra det ändå. Jag sög i mig en halv tub ädelost till middag. Ja vet det är helt sjukt och så jävla vidrigt men det var den enda produkt i kylen som inte krävde tillagning så jag stack hål på toppen sen sög jag tills jag trodde att jag skulle kräkas. Normalt? Sen somnade jag och idag har jag gått 0,9 kg sen igår. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle lyckas med 58 någonting innan 40 men nu blir jag peppad att klara 57 någonting. Såklart. #åttadagarkvartill40

You Might Also Like

  • G-T
    9 september, 2017 at 12:15

    Huvaligen Katrin – se där va lite blåmögel kan göra över natten alltså, det trodde man ju inte…. Den osten är jättegod mellan två pepparkakor klart jultips – antar att du inte brukar ha pepparkakor hemma men då borde du ju gå ner mer, åtminstone tillfälligt med tanke på ……. när du dessutom satt i dig ett gäng pepparkakor.Farligt gott är det iallafall:-)