Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Så kom jag hem med bubblande mage, hajfajvade Alex i hallen som ska ut och parta, blommor på köksbordet från den gulliga som fick stolen, blommor på soffbordet från en fin kompis som tackar för att jag hjälpt henne att bli gravid, kommentarer om att jag är så fin i kommentarsfältet för att jag gav bort stolen. Har lite svårt att förstå det men jag känner mig just nu som en väldigt fin människa och det är inte helt vanligt så jag avslutar den här dagen med ytterligare en fin sak. Läs texten som kommer här snälla och registrera er ni som kan:Varje dag drabbas någon i Sverige av leukemi eller någon annan av alla de sjukdomar, som kan behandlas med blodstamceller. För att en sjuk person ska kunna behandlas med blodstamceller, krävs det att en passande givare donerar friska stamceller från sin benmärg. Att hitta en passande givare är ofta deras enda chans att överleva. Och ibland finns bara EN enda lämplig givare. Den givaren kan vara du! Du kan med andra ord bokstavligt talat rädda en annan människas liv. Hur fantastiskt vore inte det?Jag uppmanar alla mellan 18-35 år att gå in och anmäla sig på Tobiasregistret, det svenska stamcellsregistret. Anmälan görs direkt på deras hemsida och tar inte mer än några minuter. Blir man godkänd som givare får man hem ett topskit i brevlådan som man topsar sig själv med och sedan skickar tillbaka in. Sen är det bara att vänta och hoppas på att man nån gång kan bli matchad med någon som behöver just din hjälp för att överleva! http://www.tobiasregistret.seLägger direktlänk i min profil också.

You Might Also Like

  • Eem
    9 september, 2017 at 01:18

    Anmält mig! X