Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Efter ett fantastisk tretimmarsmöte i Halmstad känner jag mig full av energi och kreativitet. Det känns som den dagen då jag knåpade ihop min fösta produkt brödmixen. Som att jag IGEN ska presentera helt nya produkter för det svenska folket. Det känns som att det kan ske inom snar framtid dessutom! Efter att ha predikat om hur mycket jag avskyr gluten, vitt mjöl och socker är det här den enda energikällan som finns att köpa på flygplatsen i Halmstad. Är inte det livets ironi? Jag dör av hunger så kommer nu att äta en riktigt jävla vidrig fralla med ost och mjuka grönsaksflärpar i. Kanske inte en så stor grej för er. För mig är det det första mjölet min kropp får i sig på många år. Å stackars min kropp. Gott? Sluta. Smakar luft. Snart kommer jag att förändra världen nu är jag ännu ett steg närmare mina livsmål. Jodå!

You Might Also Like