Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jobbmöte fan det var inte igår alltså. Ett som inkluderar flyg och lilla påsen med produkter @cleaneating.se kan jag inte minnas sist jag hade. Idag fyller Falke sex månader, jag är tillbaka i min vanliga form, jobbet utvecklas så otroligt roligt och jag har fått bukt på mina hormonproblem. Och snart fyller jag 40 bast. Jag är en lyckligt lottad jävel. #niodagarkvartill40

You Might Also Like

 • Dimitri
  8 september, 2017 at 17:41

  Och priset för århundradets sämsta klädsmak går till……..

 • M
  8 september, 2017 at 19:32

  Nu har du blivit äldre… tjock fortf. och plufsig. Du verkar ha en annan bild av dig själv än den du visar upp. Huvudsaken att du ser dig själv som lycklig och det gör du ju!

 • Mia
  8 september, 2017 at 19:33

  Nu har du blivit äldre… tjock fortf. och plufsig. Du verkar ha en annan bild av dig själv än den du visar upp. Huvudsaken att du ser dig själv som lycklig och det gör du ju!

 • Cissi
  9 september, 2017 at 17:48

  Ha ha Dimitri! Spot on! ???

 • Anna
  13 september, 2017 at 08:15

  Du är skitsnygg!! Vart kommer din kappa från?