Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Här är min kompis @daddyfitness han är grym! Skitkul, har bra värderingar och hans utseende behöver jag kanske inte kommentera. Men han är ju skitsnygg med värsta kroppen fast det betyder ju ingenting för hans inre är ännu finare. Han vill träffa en härlig tjej. Om du är singel och sugen på att träffa den här hunken så skriv till honom i DM. Så håller jag tal på bröllopet sen!! Ha ha spännande!

You Might Also Like

 • Ewa
  8 september, 2017 at 12:00

  Nej tack, det verkar som hans ex har klottrat på honom för att hämnas.

 • Yoh
  8 september, 2017 at 12:22

  Haha, du gjorde min dag Ewa, ”exets hämnd” grym kommentar

 • Irene
  8 september, 2017 at 13:21

  DM vad är det? Vad heter han?Ålder?

 • Helena
  8 september, 2017 at 15:03

  Men du Ewa,du var mig en påhittig tjej..kul kommentar!

 • Annika
  8 september, 2017 at 16:36

  Irene, kika in på hans instagram så ser du mer.