Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Min vän var på hälsoseminarium. Där dök jag upp tillsammans med Michael Mosley. Hälsoprofiler som har något vettigt att tillföra. Som man ska lyssna på. Det är goals. @cleaneating.se #cleaneating

You Might Also Like

 • Helena
  5 september, 2017 at 16:42

  Ja, jag kan lyssna på dig och skratta för du är verkligen komisk! Men ta dig på allvar gör jag verkligen inte. Hälsoprofilen Katrin blaha blaha! Den dagen du visar mig att du är vacker på insidan och uppskattar alla människor, även de som inte är stöpta efter din stereotypa mall, den dagen ska jag lyssna på dig och ta till mig det du säger. Men nu tycker jag bara att du är en korkad bimbo!

 • G-T
  5 september, 2017 at 19:08

  Japp – en korkad Bimbo som tjänar bra med stålar på det hon förespråkar – som även gillar att ta ett glas vin ibland utan att halva Sverige för den skull behöver göra en kullerbytta!Jag ser att Katrin har ett ganska stort kontaktnät av människor som ser olika ut och som hon umgås med, det vackra på insidan tror jag sedan de allra flesta sparar till sin egen innersta krets, av människor som man står nära.Vet att någon, KZ pappa tror jag, skrev om precis det vid ett tillfälle.Katrin är rättfram det är inte alla som kan ta det.

 • Bodil
  5 september, 2017 at 19:50

  Lovely dr england är fantastisk…hans program är så spännande…

 • Sats
  6 september, 2017 at 06:35

  Bilderna i sitt sammanhang handlade om att vi överöses med olika Dieter, många kvacksalvare och många fanatiker utan någon som helst forskning och några med bra sunt förnuft.Och sunt förnuft och kostlära är något du skulle pröva att lära dig.

 • Mia
  6 september, 2017 at 11:49

  Är du full G-T?