Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vilken rolig måndagskväll vi fick! Allt började med att pappa budade över en massa vin och champagne. Sen hade vi vinprovning. Mamma kom över, sen kom Bingo in och provade lite snabbt, sen kom Alex hem och tog det hela till en högre nivå med djupanalyser (såklart!!) av varje flaska. Sen kom Carro och Henrik och tänk att alla tyckte exakt samma. Nästan. Ja men när det är så mycket tråkigheter i världen och även här hemma så känns det faktiskt befriande att ha problem som vilka viner jag ska välja till min 40-årsfest! #13dagarkvartill40

You Might Also Like

 • G-T
  5 september, 2017 at 10:00

  Jomen precis så är det ju. Det är ju inte så att du glömt vad som händer i världen, hur skulle du kunna göra det med tanke på Nice? Man kan bara leva här och nu. Så:Jaja – skyll på 40-årsfesten du:;-) Roligt iallafall att ni tyckte ungefär detsamma om vinerna så kanske det blir enkelt att välja det,iallafall.EN enkel sak om man säger så – för nu kommer snart FESTEN…Och du vill nog ha det allra bästa då – för att du är värd det. Visst är det knasigt med all reklam som på slutet säger: för att du är värd det! Alltid riktad till kvinnor. Varför skulle vi INTE vara värd det?

 • Cindy
  5 september, 2017 at 11:48

  Fyller 40 om 21 dagar 🙂 ser faktiskt fram imot det. Hade åldersnoja när skulle fylla 30 men nu inget 🙂

 • K
  5 september, 2017 at 13:26

  Är du full G-T?

 • G-T
  5 september, 2017 at 16:09

  K: näe tvärtom har varit absolutist i hela mitt liv faktiskt, men dömer inte andra för det….Att testa viner för kommande kalas är väl det helt ok! Man kanske t o m kan skylla på det o dricka för att det är trevligt, (fast sånt fattar inte jag,) men jag säger fortfarande att ANDRA kan göra det…utan att jag mår dåligt av det och förhoppningsvis så mår ingen annan dåligt av det heller, och gör de det så blev det antingen för mycket av drickat eller så tog personerna ifråga illa upp för att de var just nykterister, oh borde inte blivit bjudna då kanske….Jorå man kan ha kul utan sprit, K.