Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

I söndags kom @bingorimer ut med Sune. Jag var överlycklig. Nu skulle jag få känna på hur det skulle vara att ha en hund. Skulle jag skaffa en hund så skulle det absolut vara en sån här hund. Men det blir ingen hund. Inte på länge i alla fall. Det är jobbigt med hund. Och de skäller. Sune skällde för minsta ljud och jag tänkte på grannar och hissen som konstant låter och visst jag skulle ju dressera hunden men alltså fan jag pallar inte. Jag hoppas att vi kan få låna Sune då och då för att köpa en hund kommer jag inte att göra. Skönt då vet jag det!

You Might Also Like

  • j
    4 september, 2017 at 11:08

    Aah, kan bara hålla med dig! Jobbigt med djur på många sätt och krävs ett stort ansvar. Bara det om man vill resa bort ett tag, går ju inte hur lätt som helst..

  • elsis
    5 september, 2017 at 00:32

    Ja, det är väl jobbigt nog med 3 små barn i många år framöver. Har erfarenhet av båda så jag vet. Och just det där när man har hiss som låter och hund som skäller då…