Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Falke är i en utvecklingsfas från helvetet. Vaknar inte en gång i timmen utan två. Smuttar på flaskan snackar skit. Jag håller på att bli galen. Svintrött är jag den dagen man ska vara som mest utvilad. Jag har en fråga till er som kan svara. Här kommer den: Jag är inne på min andra karta yaz. I onsdags kände jag pms det var ok. Inte alls vidrigt som det brukar vara utan helt överkomligt. På fredag kom plötsligt mensen. Den skulle komma på onsdag? Jag slutade äta piller och har nu haft mens fredag, lördag och söndag. När börjar jag äta piller igen? Idag? Imorgon? Tacksam för svar så jag slipper gå via det svenska systemet för det är jobbigt och tar onödigt mycket tid.

You Might Also Like

 • Carolina
  3 september, 2017 at 08:48

  Kom mensen innan du gjort tablettuppehåll alltså? Och du hade inte missat några tabletter? Jag skulle tro att Yaz är för ”svaga” för dig om du får mens trots tabletter. Som svar på din fråga så ska du göra ett tablettuppehåll i max 7 dagar. Det är helt okej om du börjar på en ny karta efter färre dagar.

 • Smulan
  3 september, 2017 at 13:03

  Det är väl ett kombipiller? Då ska man väl inte göra något uppehåll alls? Skulle nog ändå ringa vården. Hos oss har barnmorskorna ett telefonnummer där man alltid får elektroniskt svar med en telefontid direkt. Finns inte det i nollåttaland?

 • Malin
  3 september, 2017 at 13:17

  Ja precis, med Yaz ska man inte göra något uppehåll, se http://www.fass.se

 • j
  3 september, 2017 at 15:22

  hahaha, lilla gubben, pigg som en mört och du trött som en..?

 • G-T
  3 september, 2017 at 19:39

  Men ÄR det verkligen inte roligare på NÄTTERNA Falke?
  Förutom då förstås att morsan å farsan beter sig lite…surt… De skulle lagt sig vid samma tidpunkt som de lade dig, eller hur? 🙂 Det blir bättre, det blir det…Han e aktiv och med – stanna upp och var glad över det ändå.

 • Nina
  3 september, 2017 at 22:20

  Falkes min! ?

 • Cia
  4 september, 2017 at 10:06

  Inget uppehåll alls med de p-pillrerna, läs fass eller 1177 på nätet. Är de vita tabelleterna du inte ätit är det väl 4 dagar utan lika många som de vita och sen börja med de rosa, men nog bäst att äta alla hela tiden så du inte förlorar p-skyddet.