Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Lätt att man glömmer insta när man kör story. Men nu när jag har tid att öva mig i klipp-programmet så går ju det här lättare. Känner mig ganska stolt faktiskt. Aha men så vi åkte ut igår. Jag och mina småkillar. Efter jobbet kom Alex ut med färjan och idag har vi fått en underbar dag med härligt väder. Tjata nu inte om att jag inte har flytväst på bebin för det första bryr jag mig inte så mycket om hjälmar och flytvästar och bälten och sånt. För det andra är jag ensam med tre barn. Jag måste ha bebin på mig för att kunna köra och lägga till och sånt. Sjunker vi så gör vi det tillsammans. Om det nu är det ni är oroade över. Att vi skulle sjunka i vår plåtbåt.

You Might Also Like

  • Cissi
    3 september, 2017 at 10:38

    Du jobbar inte på akuten märker jag…..”jag bryr mig inte så mycket om hjälmar och flytvästar och bälten och sånt….. En dag kanske du ångrar att du inte brydde dig – fast det får vi verkligen inte hoppas du behöver göra.