Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Här är hon. Min säljare Cecilia. En av de coolaste tjejer jag mött. Med vilja av stål. En enorm livsglädje. Ett sånt tillskott för mig i mitt liv. Men med kläder på ser Cecilia ut som vilken tjej som helst. Så hade vi möte idag. Så säger tjejen vi har mötet med "Jaha du ska springa tjejmilen imorgon brukar du springa lopp?". "Ja jo men det gör jag…", svarar Cecilia och återgår till excelfilen som de satt lutade över. "Ehhh okej det där var ju humor brukar hon springa lopp?! Hon kan vinna tjejmilen imorgon om hon har en bra dag", utbrister jag som inte alls är lika ödmjuk som Cecilia. Vårt möte ser frågande på mig osäker på om jag driver sen ser hon på Cecilia som sitter tyst och ler. "Va?! Kan du vinna tjejmilen?", säger hon gapandes. "Ja", ler Cecilia. Hon är så grym. Så cool. Tänk dig själv när du får frågan "Kan du vinna tjejmilen?" "Ja". Bam. Där satt den. @cecilianorrbom om ni vill följa. Det kommer jag göra. Tänk om hon vinner. Coola jävla brud.

You Might Also Like

  • Titti
    3 september, 2017 at 08:43

    Vem vann?

  • Annika
    3 september, 2017 at 10:07

    Grymt! Jag är fortfarande impad över din tid på Tunnelloppet. Så starkt.